زنان در چه سنی باید بیشتر منیزیم بخورند؟

خط سلامت: منیزیم به مدیریت علائم یائسگی، مانند: گرگرفتگی، افسردگی و بیماری های قلبی کمک کند.

زنان در چه سنی باید بیشتر منیزیم بخورند؟

منیزیم یکی از مهم ترین مواد معدنی مورد نیاز بدن است. 

این ماده معدنی تاثیر مستقیم بر خلق و خو دارد، استخوان ها را سالم نگه می دارد و در صدها واکنش بیوشیمیایی در سراسر بدن نقش دارد. 

به گزارش خط سلامت کاهش علایم  یائسگی ، مستلزم تغذیه سالم، ورزش کافی و توجه به وضعیت سلامت روان است. مشخص شده است منیزیم به کنترل علائم یائسگی کمک می کند.

منیزیم و کاهش علایم یائسگی

منیزیم، مطابق آنچه برخی تحقیقات نشان داده است شدت علائم یائسگی را کاهش می دهد.

یائسگی چیست؟

یائسگی یک مرحله طبیعی در زندگی زنان است که به طور متوسط ​​از سن 51 تا 52 سالگی شروع می شود، حتی ممکن است سال ها قبل یا بعد از آن شروع شود. این مرحله نشان دهنده پایان قاعدگی است و با علائمی مانند گرگرفتگی، مشکلات خواب، افزایش وزن، کاهش تراکم استخوان یا توده عضلانی و نوسانات در هورمون ها، عمدتاً استروژن و پروژسترون همراه است.

به دلیل این علائم، این مرحله برای زنان سخت می شود. مدیریت علایم یائسگی با ترکیبی از رژیم غذایی مناسب، ورزش کافی و تجربه احساسات مثبت امکان پذیر است.

آیا منیزیم برای یائسگی فوایدی دارد؟

مواد مغذی متعدد برای زنان در دوران یائسگی مفید است. اما منیزیم به دلیل نقشی که در فرآیندهای فیزیولوژیکی مختلف در بدن دارد، به طور بالقوه می تواند به کاهش علائم مرتبط با یائسگی کمک کند. در اینجا راه هایی وجود دارد که منیزیم ممکن است به علائم یائسگی کمک کند:

تسکین گرگرفتگی و تعریق شبانه 

منیزیم به تنظیم دمای بدن، کاهش دفعات و شدت گرگرفتگی و تعریق شبانه که از علائم رایج یائسگی هستند کمک می کند.

بهبود کیفیت خواب 

منیزیم می تواند باعث آرامش و بهبود کیفیت خواب شود، که اغلب در دوران یائسگی مختل می شود. خواب با کیفیت به طور غیر مستقیم به کاهش سایر علائم یائسگی مانند تحریک پذیری و خستگی کمک می کند.

کاهش نوسانات خلقی و اضطراب

منیزیم اثرات آرام بخش بر روی سیستم عصبی دارد و به کاهش نوسانات خلقی، اضطراب و تحریک پذیری زنان یائسه کمک می کند. سطوح پایین منیزیم با افزایش احساس افسردگی یا اضطراب مرتبط است. مطالعه ای که بر روی 8984 شرکت کننده انجام شد نشان داد افرادی که سطح منیزیم پایینی داشتند، کمتر از 183 میلی گرم در روز، احساس افسردگی بیشتری داشتند.

تقویت سلامت استخوان ها  

منیزیم برای سلامت استخوان ضروری است و همراه با کلسیم و ویتامین D برای حفظ تراکم استخوان کار می کند. زنان یائسه در معرض افزایش خطر پوکی استخوان هستند و مصرف کافی منیزیم به استحکام استخوان آن ها کمک می کند. یک مطالعه پیگیری 7 ساله که 73684 زن یائسه را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد نشان داد که مصرف بالای 334-422 میلی گرم یا بیشتر منیزیم از غذا یا مکمل ها با تراکم بیشتر مواد معدنی استخوان مرتبط است.

کنترل گرفتگی و تنش عضلانی 

منیزیم به تنظیم عملکرد ماهیچه ها کمک می کند و می تواند گرفتگی، اسپاسم و تنش عضلانی را کاهش دهد که از شکایات رایج زنان در دوران یائسگی هستند.

حفظ سلامت قلب 

منیزیم با تنظیم فشار خون و ریتم قلب در حفظ سلامت قلب و عروق نقش دارد. متخصصان می گویند زنان یائسه ممکن است از اثرات محافظتی منیزیم بر قلب سود ببرند. سطوح پایین منیزیم باعث سلامت قلب ضعیف می شود. مطالعه ای که روی 3173 زن یائسه انجام شد نشان داد که سطوح بالای منیزیم با نشانگرهای التهابی کمتر مربوط به بیماری های قلبی مرتبط است که نشان دهنده سلامت قلب بهتر است.

تسکین یبوست

برخی از زنان یائسه مشکلات گوارشی، مانند یبوست را تجربه می کنند و منیزیم به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند و باعث حرکات منظم روده می شود.

بهبود عملکرد مغز

منیزیم برای عملکرد شناختی مهم است و به تقویت حافظه و تمرکز کمک می کند که ممکن است تحت تاثیر تغییرات هورمونی در دوران یائسگی قرار گیرد.

عوارض جانبی مصرف منیزیم در دوران یائسگی

در حالی که مکمل‌های منیزیم می‌توانند چندین فواید سلامتی ارائه دهند، مهم است که از خطرات یا عوارض جانبی بالقوه آگاه باشید، به‌ویژه هنگام مصرف دوزهای بالا. در اینجا برخی از ملاحظات در مورد خطرات و عوارض جانبی مکمل منیزیم را ارائه می کنیم:

مشکلات گوارشی

یکی از شایع ترین عوارض جانبی مکمل های منیزیم، ناراحتی های گوارشی از جمله اسهال، حالت تهوع و گرفتگی شکم است. این احتمال بیشتر در مورد اشکال خاصی از منیزیم مانند اکسید منیزیم رخ می دهد. برای به حداقل رساندن این اثرات، با دوز کمتر شروع کنید و به تدریج افزایش دهید.

تداخلات دارویی

مکمل‌های منیزیم می‌توانند با برخی داروها از جمله آنتی‌بیوتیک‌ها، دیورتیک‌ها و داروهایی که برای بیماری‌های قلبی استفاده می‌شوند، تداخل داشته باشند. در صورت مصرف هر گونه دارویی برای جلوگیری از تداخلات احتمالی، مهم است که قبل از شروع مکمل منیزیم با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی مشورت کنید.

عملکرد کلیه

افراد مبتلا به اختلال عملکرد کلیه در صورت مصرف دوزهای بالای مکمل های منیزیم ممکن است در معرض خطر مسمومیت با منیزیم قرار گیرند. منیزیم اضافی در چنین مواردی نمی تواند به طور موثر توسط کلیه ها دفع شود و منجر به افزایش سطح آن در بدن می شود.

سلامت قلب

در حالی که منیزیم به طور کلی برای سلامت قلب مفید است، دوزهای بسیار بالای مکمل‌های منیزیم می‌تواند بر ریتم قلب تأثیر بگذارد و ممکن است برای افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی خاص خطرناک باشد. بسیار مهم است که از دوزهای توصیه شده پیروی کنید و در صورت داشتن مشکلات قلبی، به دنبال مشاوره پزشکی باشید.

واکنش های آلرژیک

در موارد نادر، افراد ممکن است واکنش های آلرژیک به مکمل های منیزیم را تجربه کنند که با علائمی مانند بثورات پوستی، خارش، تورم یا مشکل در تنفس مشخص می شود.

مصرف بیش از حد

مصرف بیش از حد مکمل های منیزیم می تواند منجر به علائمی مانند بی حالی، گیجی، ضربان قلب نامنظم، فشار خون پایین و حتی ناراحتی تنفسی شود. رعایت دوزهای توصیه شده و اجتناب از مصرف بیش از حد مکمل بسیار مهم است.

بهترین منابع غذایی منیزیم

غذاهای غنی از منیزیم عبارتند از:

بادام

آووکادو

موز

لوبیا

کلم بروکلی

بادام هندی

شکلات تلخ

ماهی

 سبزیجات برگدار مانند اسفناج

بلغور جو دوسر

کدو تنبل، کنجد، تخمه آفتابگردان

سویا

توفو. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان