افراد مبتلا به دیابت، برای کنترل علایم بیماری از داروهای ضد دیابت مانند: متفورمین استفاده می کنند. با این حال امروزه پژوهش ها نشان داده است مداخلات مرتبط با سبک زندگی، مانند: پیروی از رژیم فستینگ ، برای کنترل علایم دیابت موثر تر از داروها عمل می کنند.
به گزارش خط سلامت در این مطلب تاثیر رژیم فستینگ متناوب بر کاهش علایم دیابت را معرفی می کنیم.
تاثیر رژیم فستینگ متناوب بر کنترل علایم دیابت
نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که رژیم غذایی فستینگ متناوب ممکن است تاثیر مثبتی برای بیماران دیابتی نوع دو به همراه داشته باشد.
طی این مطالعه، حدود ۴۰۰ شرکت کننده در چین یا داروهای ضد دیابت متفورمین یا امپاگلیفلوزین مصرف کردند یا برنامه فستینگ متناوب ۵:۲ را دنبال کردند که در آن افراد در دو روز غیر متوالی از هفته روزه میگیرند و پنج روز دیگر را با صرف صبحانه و ناهار معمولی و خوردن یک وعده غذایی جایگزین برای شام طی میکنند.
در پایان این مطالعه ۱۶ هفتهای، شرکتکنندگانی که رژیم فستینگ متناوب ۵:۲ را دنبال کردند، سطح قند خونشان ۱.۹ درصد کاهش یافت، در مقایسه با کاهش ۰.۳ درصد و ۰.۴ درصد در میان افرادی که دارو مصرف کردند.
علاوه بر این، سطح قند خون ۸۰ درصد از افراد پیگیر رژیم فستینگ متناوب ۵:۲ طبق استانداردهای یک گروه متخصص بین المللی، بدون نیاز به دارو به محدوده غیر دیابتی بازگشت.
یافتههای منتشر شده این تحقیق در مجله JAMA Network Openنشان میدهد مداخله در سبک زندگی ممکن است برای افراد دارای اضافه وزن مبتلا به دیابت نوع دو موثرتر از داروها باشد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منبع: یورو نیوز