فشار خون را چه میوه هایی بالا می برد؟

خط سلامت: میوه‌های شور موجب افزایش فشار خون می شوند. میوه‌های شور هستند که به دلیل داشتن نمک یا سدیم فراوان می‌توانند منجر به افزایش فشار خون شوند.

فشار خون را چه میوه هایی بالا می برد؟

پرتقال فشار خون را بالا می برد؟ اگر می‌خواهید بدانید که چه میوه هایی فشار خون را بالا می برد باید بگوییم که پرتقال در این دسته از میوه‌ها جای ندارد. مطالعات نشان داده‌اند ترکیباتی به نام فلاونوئیدها در مرکباتی مانند پرتقال، لیمو و گریپ فروت وجود دارد که به کاهش فشار خون کمک می‌کنند. فلاونوئیدها مانند آنتی اکسیدان عمل کرده و با رادیکال‌های آزاد به مبارزه می‌پردازند.

به گزارش خط سلامت محققان می‌گویند: نوشیدن ۲ لیوان آب پرتقال در روز در کاهش فشار خون نقش بسزایی دارد. بنابراین برای کمک به افزایش فشار خون از پرتقال نمی‌توانید استفاده کنید.

پرتقال تنها در صورتی باعث افزایش فشار خون می‌شود که آن را همراه با نمک بخورید.

مشتقات میوه‌ها که باعث افزایش فشار خون می‌شوند

برخی از مشتقات میوه‌ها هستند که استفاده از آنها منجر به افزایش فشار خون خواهد شد. از جمله آنها می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

آبمیوه‌های صنعتی

کمپوت میوه

برخی از انواع اسموتی

برخی از انواع لواشک

از آنجایی که به موارد ذکر شده اغلب نمک فراوان افزوده می‌شوند، مصرف آنها موجب افزایش فشار خون خواهد شد. به طور کلی متخصصان توصیه می‌کنند که برای کمک به حفظ سلامت بدن و برخورداری از مواد مغذی موجود در میوه‌ها بهتر است از آنها به صورت تازه استفاده کنید.

 چه میوه هایی برای فشار خون بالا ضرر دارد؟

کدام میوه فشار خون را بالا می برد؟ خیار، گوجه فرنگی، پرتقال و…. به خودی خود باعث بالا رفتن فشار خون نمی‌شوند اما اگر نمک به آنها بزنید، فشار خون را بالا می‌برند. لواشک‌هایی که نمک در آنها زیاد استفاده شده است، می‌توانند باعث افزایش فشار خون شوند. در ادامه مواد غذایی را به شما معرفی می‌کنیم که فشار خون را بالا می‌برند.

کاهش فشار خون به شیوه خانگی

آب بیشتر بنوشید: کم‌آبی حجم خون را کاهش داده و باعث کاهش فشار خون می‌شود. هیدراته نگه داشتن بدن به ویژه در زمان ورزش اهمیت بالایی دارد.

مواد غذایی غنی از ویتامین B12 بخورید: سطوح پایین ویتامین ب12 در بدن باعث بروز نوعی کم خونی و افت فشار خون خواهد شد. تخم مرغ، غلات غنی شده و گوشت از بهترین منابع ویتامین B12 هستند.

مواد غذایی سرشار از فولات: اگر سطح فولات یا ویتامین B9 در بدن پایین باشد، منجر به کم‌خونی خواهد شد که این کم‌خونی روی افت فشار خون نیز تاثیر دارد. لوبیا، عدس، مرکبات، سبزیجات برگ‌دار، مرغ و جگر از بهترین منابع تامین فولات (اسید فولیک) برای بدن هستند.

نمک: غذاهای شور می‌توانند موجب افزایش فشار خون شوند. اگر با افت فشار خون مواجه هستید سعی کنید مقداری زیتون، ماهی دودی یا سوپ کنسرو شده بخورید.

کافئین: قهوه و چای کافئین‌دار با تحریک سیستم قلبی عروقی به طور موقت فشار خون را بالا برده و ضربان قلب را نیز افزایش می‌دهند. بنابراین در زمانی که فشار خیلی پایین است از نوشیدنی‌های کافئین‎‌دار نیز می‌توانید استفاده کنید. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منب, مثبت سبز

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان