به گزلرش خط سلامت اگر اهل قهوه خوردن نیستید، چای سبز میتواند کافئین مورد نیاز شما را (با دوز کمتر) تامین کند. علاوه بر کافئین، چای سبز حاوی آنتیاکسیدان ال-تیانین است که سطح دوپامین و تولید امواج آلفا در مغز را افزایش میدهد. نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد کافئین و ال-تیانین هر دو میتوانند تاثیرات قابل توجهی بر بهبود عملکرد مغز داشته باشند.
چای سبز همچنین حاوی آنتیاکسیدانهایی نظیر کاتچین است. این ترکیبات مفید میتوانند با استرس اکسیداتیو (شکلگیری رادیکالهای آزاد در بدن) و آسیب رسیدن به سلولهای مغزی مقابله کنند.
کاتچینهای موجود در چای سبز اثرات ضد التهابی نیز دارند. التهاب ممکن است به آسیب دیدن سلولها و عملکرد غیرطبیعی مغزی منجر شود. بنابراین کاهش التهاب میتواند به حفظ سلامت مغز و تقویت حافظه کمک کند.
چای سبز
چای سبز حاوی کافئین است که ممکن است عملکرد مغز را تقویت کرده و هوشیاری، عملکرد، حافظه و تمرکز را بهبود بخشد.
چای سبز همچنین دارای اجزای دیگری است که از سلامت مغز حمایت می کند.
L-theanine یک اسید آمینه است که می تواند از سد خونی مغزی عبور کند و فعالیت انتقال دهنده عصبی GABA را افزایش دهد، که به کاهش اضطراب کمک می کند و باعث می شود احساس آرامش بیشتری داشته باشید.
یک بررسی نشان داد که L-theanine موجود در چای سبز می تواند با مقابله با اثرات محرک کافئین به آرامش شما کمک کند.
چای سبز همچنین سرشار از پلی فنول ها و آنتی اکسیدان هایی است که می تواند از مغز در برابر زوال ذهنی محافظت کرده و خطر ابتلا به بیماری های عصبی را کاهش دهد.
چای سبز ممکن است به بهبود حافظه نیز کمک کند.
خلاصه
چای سبز حاوی کافئین است که هوشیاری را افزایش می دهد، آنتی اکسیدان هایی که به محافظت از مغز کمک می کند و L-theanine که می تواند به شما در آرامش کمک کند.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است