برخی از محبوبترین برنامههای غذایی شامل رژیم مدیترانهای، WW (نظارت وزن)، رژیم MIND، رژیم غذایی DASH، روزهداری متناوب، رژیمهای گیاهی، رژیمهای کم کربوهیدرات و رژیم غذایی حجمی هستند .
به گزارش خط سلامت تحقیقات نشان داده است که حدود دو سوم رژیم های غذایی بیش از آنچه در ابتدا باعث کاهش وزن شده بودند، باعث افزایش وزن بیشتر می شوند.
بعضی از اعمال در رژیم های لاغری نه تنها در روند کاهش وزن نتیجه مطلوبی بدست نمی آورند بلکه باعث اضافه وزن مجدد می شوند.
حذف وعدههای غذایی
حذف وعدههای غذایی شاید سادهترین راه برای کاهش کالری دریافتی باشد اما انجام این کار نتیجه معکوس دارد. ترجیحاً مقدار کمتری در هر وعده غذا بخورید، اما وعدههای غذایی خود را حذف نکنید.
نوشیدن سرکه سیب
برخی از یافتهها نشان میدهند که سرکه به حفظ قند خون نرمال و حس سیری کمک میکند، اما از آنجا که مصرف مایعات اسیدی مثل سرکه میتواند گلو و معده را تحریک کند، نباید این کار را انجام داد. میتوانید از سرکه سیب به عنوان یک جایگزین سالم برای سس در سالاد استفاده کنید.
مصرف نوشابههای رژیمی
بر خلاف تصور رایج، افرادی که به واسطه نوشابههای رژیمی و سایر نوشیدنیها، قند مصنوعی دریافت میکنند، با افزایش وزن و چربی شکمی مواجه میشوند.
ورزش بیش از حد
ورزش بیشتر به معنای سوزاندن کالری بیشتری است، اما طبق مطالعات، افزایش سطح فعالیت موجب گرسنگی و پرخوری میشود و تمام زحمات شما در زمینه رژیم و ورزش را به باد میدهد.
مصرف سفیده تخم مرغ
اگرچه زرده تخم مرغ حاوی کالری بیشتری نسبت به سفیده تخم مرغ است، اما جالب است بدانید زرده حاوی ۴۳ درصد از کل پروتئین تخم مرغ و دارای کولین (ویتامین ب ۴) است. کولین برای متابولیسم و چربیسوزی لازم است. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.