دیابت به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد ، از جمله ایست قلبی که در آن سطوح بالای قند خون در طول زمان می تواند به عروق خونی و اعصابی که قلب را کنترل می کنند آسیب برساند .
به گزارش خط سلامت دیابت اغلب با سایر عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا، سطح کلسترول بالا و چاقی همراه است .
افراد مبتلا به دیابت بیشتر مستعد ابتلا به بیماری عروق کرونر هستند که می تواند منجر به حملات قلبی شود. در نهایت ایست قلبی نارسایی قلبی تاثیر طولانی مدت دیابت است و افراد مبتلا به دیابت نسبت به افراد بدون دیابت در سنین پایین تر به بیماری قلبی مبتلا می شوند.
باید مدیریت مناسب دیابت را از طریق داروها، تغییر شیوه زندگی حفظ کنیم و معاینات منظم پزشکی در کاهش خطر عوارض قلبی عروقی از جمله ایست قلبی ضروری است. مردم برای دستیابی به یک سبک زندگی طولانی تر و سالم باید از یک برنامه خاص و یک رویکرد سیستماتیک پیروی کنند.
بیماران دیابتی برای جلوگیری از ایست قلبی باید اقدامات احتیاطی متعددی انجام دهند، از جمله:
مدیریت سطوح قند خون: نگه داشتن سطح قند خون در محدوده هدف به کاهش خطر عوارض قلبی عروقی کمک می کند.
رژیم غذایی سالم : پیروی از یک رژیم غذایی متعادل با چربی های اشباع شده، کلسترول و سدیم کم در حالی که میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین های بدون چربی زیاد است، از سلامت قلب حمایت می کند. غذای غنی از اسیدهای چرب امگا 3 به پیشگیری از نارسایی قلبی کمک می کند.
ورزش منظم : انجام فعالیت بدنی منظم به کنترل سطح قند خون، بهبود گردش خون و تقویت قلب کمک می کند.
پایبندی به دارو : مصرف داروهای تجویز شده، مانند انسولین یا داروهای خوراکی، طبق دستور ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی به مدیریت دیابت و کاهش خطرات قلبی عروقی کمک می کند.
نظارت بر فشار خون و کلسترول: کنترل فشار خون و سطح کلسترول از طریق نظارت منظم و مصرف دارو در صورت لزوم، خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
اصلاح سبک زندگی : اجتناب از سیگار کشیدن، محدود کردن مصرف الکل و مدیریت استرس به طور موثر به سلامت کلی قلب و عروق کمک می کند.
توده عضلانی: افرادی که توده عضلانی پایینی دارند، بیشتر در معرض خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی هستند و همه باعث مرگ و میر می شوند. افزایش توده عضلانی به حل این مشکل کمک می کند.
معاینات منظم پزشکی : معاینات معمول با ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی به نظارت بر مدیریت دیابت و تشخیص زودهنگام هر گونه نشانه ای از مشکلات قلبی عروقی کمک می کند.
برای بیمارانی که دیابت را مدیریت می کنند، خطر ایست قلبی می تواند یک نگرانی دلهره آور باشد، با این حال، اقدامات پیشگیرانه می تواند به طور قابل توجهی این خطر را کاهش دهد و سلامت کلی قلب و عروق را بهبود بخشد. سطوح از طریق نظارت مداوم، پایبندی به دارو و رژیم غذایی متعادل بسیار مهم است. سطوح پایدار قند خون به کاهش فشار بر قلب کمک می کند و خطر عوارض منجر به حوادث قلبی را به حداقل می رساند.
فعالیت بدنی منظم متناسب با تواناییهای فردی و توصیههای پزشکی نقشی اساسی در سلامت قلب و عروق دارد. ورزش نه تنها حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد، بلکه عضله قلب را تقویت می کند، گردش خون را تقویت می کند و به مدیریت وزن کمک می کند، که همه اینها برای جلوگیری از مشکلات قلبی بسیار مهم هستند.
مدیریت عوامل خطر اضافی مانند فشار خون بالا، کلسترول بالا و سیگار کشیدن که می تواند عوارض قلبی عروقی را در بیماران دیابتی تشدید کند، به همان اندازه حیاتی است. همکاری نزدیک با ارائهدهندگان مراقبتهای بهداشتی برای توسعه برنامههای مدیریت شخصی، از جمله چکآپها و غربالگریهای منظم، به افراد این امکان را میدهد تا به طور فعالانه به نگرانیهای بالقوه رسیدگی کنند و در مورد سلامت قلبی خود تصمیمگیری آگاهانه بگیرند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.