یک تحقیق نشان می دهد افزایش صدای ترافیک می تواند منجر به افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی از جمله حمله قلبی، سکته مغزی و دیابت شود.
به گزارش خط سلامت محققان دریافتند افزایش صدای ترافیک می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی از جمله حمله قلبی را افزایش دهد.
محققان با یافتن شواهدی مبنی بر ارتباط صدای ترافیک و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و مرتبط با آن، خواستار این هستند که این نوع آلودگی صوتی به عنوان یک عامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی شناخته شود.
محققان در بررسی خود به شواهدی دست یافتند که نشان میدهد به ازای هر 10 دسی بل افزایش صدای ناشی از ترافیک جادهای، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، سکته مغزی و دیابت، 3.2 درصد افزایش مییابد.
تیم بین المللی محققان داده های اپیدمیولوژیک را بررسی کردند شواهدی برای شناسایی عوامل خطر یک بیماری خاص ارائه می دهد.
محققان در بررسی خود به شواهدی دست یافتند که نشان میدهد به ازای هر 10 دسی بل افزایش صدای ناشی از ترافیک جادهای، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی از جمله حمله قلبی، سکته مغزی و دیابت 3.2 درصد افزایش مییابد.
بهویژه، آنها گفتند سر و صدای ترافیک شبانه که زمان خواب را مختل و کوتاه میکند، میتواند سطح هورمونهای استرس را در رگهای خونی افزایش دهد و در نتیجه التهاب، فشار خون بالا و بیماریهای عروقی را افزایش دهد.
توماس مونزل، استاد ارشد مرکز پزشکی دانشگاه ماینتس آلمان و نویسنده اصلی این مطالعه که در مجله منتشر شده است، میگوید: همچنین برای ما مهم است که سر و صدای ترافیک در نهایت به دلیل شواهد قوی به عنوان یک عامل خطر برای بیماریهای قلبی عروقی شناخته شود.
محققان همچنین استراتژی هایی را برای مقامات محلی برای کاهش صدای ترافیک جاده ای، ریلی و هوایی پیشنهاد کردند.
به گفته آنها، نصب موانع صوتی در امتداد جاده های شلوغ در مناطق پرجمعیت می تواند به طور قابل توجهی سطح سر و صدا را تا 10 دسی بل کاهش دهد.
به گفته نویسندگان، نشان داده شده است که ساخت جادهها با استفاده از آسفالت کاهشدهنده سر و صدا سطح صدا را بین ۳ تا ۶ دسی بل کاهش میدهد.
راهبردهای دیگری که آنها پیشنهاد کردند شامل محدود کردن سرعت رانندگی و توسعه و ترویج استفاده از تایرهای کم صدا بود.
در سطح فردی، محققان استفاده از دوچرخه، سواری مشترک و حمل و نقل عمومی را برای کاهش صدای ترافیک جاده ای شهری توصیه کردند.
برای کاهش صدای هواپیما، استراتژی هایی مانند بهینه سازی و برنامه ریزی مسیرهای هوایی با استفاده از GPS برای هدایت آنها از مناطق پرجمعیت می تواند اتخاذ شود. به گفته محققان، اعمال ممنوعیت برای برخاستن و فرود در طول شب می تواند به طور قابل توجهی صدای ترافیک هوایی را کاهش دهد.
تعمیر و نگهداری منظم راه آهن، از جمله ارتقاء ترمز، نیز برای کاهش صدای ترافیک راه آهن پیشنهاد شده است.
مونزل گفت: با افزایش نسبت جمعیتی که حتی پس از پایان همهگیری کووید در معرض سر و صدای مضر ترافیک قرار دارند، تلاشهای کنترل صدا و قوانین کاهش صدا برای سلامت عمومی آینده اهمیت زیادی دارد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.