جام ملت های آسیا برای بازیکنان تیم ملی ایران بخصوص بازیکنان بزرگ مانند سردار آزمون و طارمی و جهانبخش و بیرانوند و .... با فشار روانی مضاعفی همراه است.
بازیکنان فوتبال در مسابقات بزرگ، استرس زیادی را تجربه می کنند. نگرانی در رابطه با نتیجه مسابقه و احتمال مصدومیت از رایج ترین دغدغه های ذهنی بازیکنان است.
جام ملت های آسیا و اوضاع روانی بازیکنان
جام ملت های آسیا مانند هر تورنومنت بزرگ دیگری، وضعیت روان بازیکنان را تحت تاثیر قرار می دهد.
تجربه مصدومیت و شکست در مراحل ابتدایی یک تورنومنت بزرگ ورزشی، منجر به احساس شوک، اضطراب، ترس، افسردگی، خشم و بعضا احساس حقارت می شود. احساساتی که هریک به تنهایی احتمال ابتلا به اختلالات خلقی مانند افسردگی را افزایش می دهد.
جام ملت های آسیا و مصدومیت
یکی از منابع اصلی نگرانی بازیکنان در تورنومنت بزرگ مانند جام ملت های آسیا ترس از مصدومیت است.
جام ملت های آسیا و خستگی روانی
اگر بازیکنان پس از اتمام جام تورنومنت بزرگ استراحت نکنند، احتمال بروز خستگی روانی افزایش می یابد.
خستگی روانی در نتیجه دوره های طولانی مدت فعالیت شدید اتفاق می افتد. علائم خستگی روانی شامل خستگی و کمبود انرژی است که هم از نظر جسمی و هم از نظر روانی در بازیکنان فوتبال ظاهر می شود .
خستگی روانی منجر به اختلال در عملکرد فیزیکی، فنی و تاکتیکی می شود، نحوه تمرکز، تصمیم گیری و واکنش بازیکنان را در لحظه تغییر می دهد.
جام ملت های آسیا و سندرم تمرین بیش از حد
فکر کردن مداوم به نتیجه مسابقه هنگام شرکت در تورنومنت های بزرگ مانند جام ملت های آسیا و تمرین بیش از حد بدون استراحت کافی منجر به کاهش عملکرد و اختلالات خلقی مانند افسردگی می شود .
ریکاوری روانی بازیکنان
استراحت روانی از طریق مدتی به نام استراحت بیدار به ریکاوری ذهنی بازیکنان کمک می کند. استراحت بیدار به این معنا است که ورزشکار بتواند در طول روز در حالی که بیدار است به ورزش یا رقابت فکر نکند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.