افسردگی به روش های مختلفی قابل درمان است.
به گزارش خط سلامت یک روش عملی برای درمان افسردگی، تحریک طناب نخاعی (SCS) است.
افسردگی و روش های درمان آن
افسردگی به روش های مختلفی قابل درمان است.
علاوه بر درمان شناختی رفتاری و دارو درمانی، تحریک طناب نخاعی (SCS) روش دیگری برای درمان افسردگی است.
در یک پژوهش روی 20 فرد مبتلا به افسردگی، به مدت هشت هفته، سه بار در هفته تحریک طناب نخاعی روی شرکت کنندگان انجام شد. یافته های این مطالعه نشان داد تحریک طناب نخاعی (SCS)، شدت علائم افسردگی را کاهش می دهد.
این روش جدید نشان داد اصلاح ارتباطات عصبی مغز و سایر قسمت های بدن با استفاده از تحریک طناب نخاعی (SCS) تأثیر زیادی بر تنظیم روحیه دارد.
افسردگی و تحریک الکتریکی نخاع
اگر ارتباط مغز با سایر قسمت های بدن مختل باشد، علائم متعددی مانند: اختلالات خوردن، اختلالات اضطرابی و بیماری افسردگی را ایجاد می شود.
محققان دانشگاه سینسیناتی یک آزمایش بالینی آزمایشی انجام دادند که نشان داد تحریک الکتریکی نخاع یک گزینه درمانی مناسب برای افسردگی است. نتایج نشان داد این روش به کاهش شدت علائم افسردگی کمک می کند.
مسیرهای عصبی در طناب نخاعی اطلاعاتی را از بدن انسان به بخشهایی از مغز که مرتبط با خلق و خو یا وضعیت هیجانی هستند، ارائه میدهند. هنگامی که مغز به درستی کار می کند، از این اطلاعات برای کنترل خلق و خوی و ثبات روانی استفاده می کند.
عوارض تحریک نخاعی
درمان افسردگی با استفاده از تحریک نخاعی فقط عوارض جانبی جزئی ایجاد می کند، مانند قرمزی پوست در محل تحریک و احساس سوزش یا خارش گذرا (بدون احساس درد ). این عوارض موقتی است. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.