نارسایی قلبی در افراد مبتلا به دیابت شیوع بیشتری دارد.
به گزارش خط سلامت 22 درصد از افراد مبتلا به دیابت دچار نارسایی قلبی می شوند و بروز نارسایی قلبی در جامعه دیابتی رو به افزایش است.
نارسایی قلبی شایع ترین عارضه قلبی عروقی در افراد مبتلا به دیابت است.
آخرین تحقیقات نشان می دهد افراد مبتلا به دیابت نوع 1 نیز در معرض خطر هستند.
نارسایی قلبی
اصطلاح نارسایی قلبی به مشکلاتی در توانایی عضله قلب در پمپاژ خون اشاره دارد. این مشکلات سایر قسمت های بدن را از اکسیژن و خون کافی محروم می کند.
آنها باعث تجمع مایع در ریه ها، شکم و اندام ها می شوند. نارسایی قلبی طیف گسترده ای از علائم را ایجاد می کند و منجر به آسیب اندام یا مرگ ناگهانی می شود. نارسایی قلبی نه تنها در افراد مبتلا به دیابت بیشتر از جمعیت عادی است، بلکه کشنده تر نیز هست.
ارتباط بین نارسایی قلبی و دیابت
در میان افراد مبتلا به دیابت، گلوکز آنطور که باید از خون خارج و وارد سلول ها نمی شود. این منجر به افزایش گلوکز خون و انسولین می شود که هورمونی است که به پاکسازی خون از گلوکز کمک می کند. این افزایش به ایجاد نارسایی قلبی در برخی از افراد مبتلا به دیابت کمک می کند.
علاوه بر افزایش خطر ابتلا به بیماری قلب و عروق، دیابت باعث آسیب مستقیم به عضله قلب و در نتیجه سفت شدن و ضعیف شدن آن می شود که به نارسایی قلبی منجر می شود.
تحقیقات دیابت را با اختلال عملکرد میتوکندری، استرس اکسیداتیو، التهاب و افزایش تشکیل ترکیبات مضر به نام محصولات نهایی گلیکوزیشن پیشرفته یا AGEs مرتبط دانسته است که همگی در ایجاد نارسایی قلبی نقش دارند.
علائم و نشانه های نارسایی قلبی
علائم نارسایی قلبی، چه فرد مبتلا به دیابت باشد و چه نباشد، یکسان است.
خستگی
تنگی نفس
خس خس سینه
ضعف
ضربان قلب سریع یا نامنظم
حالت تهوع
افزایش وزن
مشکلات فکری یا تمرکز
سرفه های مداوم
درمان نارسایی قلبی
درمان های استاندارد و خط اول درمان نارسایی قلبی، داروها هستند.
جدای از داروها، تغییر سبک زندگی و رفتار تفاوت معناداری برای افراد مبتلا به نارسایی قلبی ایجاد می کند. ورزش
رژیم غذایی
کاهش وزن
جلوگیری از نارسایی قلبی
کنترل عوامل خطر نارسایی قلبی مرحله اول است و این به معنای عدم سیگار کشیدن است. مدیریت کلسترول، فشار خون و گلوکز خون از طریق ترکیبی از رژیم غذایی، ورزش، کاهش وزن و درمان دارویی نیز موثر است.برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.