
آیا من مبتلا هستم؟
کمک به فرزندان
به گزارش خط سلامت والدین بهتر است که صادقانه و متناسب با سن فرزندان شان در مورد ویروس کرونا با او صحبت کرده و ارتباط برقرار کنند و با قرار گرفتن در کنار او و کمک به انجام فعالیت های روز مره ترس و اضطراب او را کاهش دهند.
توجه به این نکته که کودکان در این روز ها با مدیریت احساسات خود ورفتارهایشان احساسات بزرگتر ها را رعایت می کنندو کمتر میزان تنشی را که تجربه می کنند، بیان می کنند.
رسانه ها و اخبار ها
اگر کمتر در معرض آمار تلفات و مرگ و میر هایی که در کشورهای درگیر با ویروس کرونا قرار بگیرید چیزی را از دست نداده اید در حال حاضر آمار مرگ و میر ها باعث ترس و استرس است و کمکی به پیشگیری و سلامت نمی کند؛ پس به جای اینکه با ترس و وحشت بخواهید از ابتلا به کووید19مصون بمانید هشدار های متخصصان حوزه بهداشت وسلامت را آگاهانه مورد توجه قرار دهید.
ارتباط اجتماعی را تقویت کنید
قرار گرفتن در شبکه های اجتماعی احساسات را تسکین داده و استرس را کاهش می دهد پس با پیام های کوتاه یا گپ زدن با دیگران سعی کنید ارتباطات اجتماعی را تقویت کرده و در انزوای اجتماعی باقی نمانید. ک
کمک بخواهید:
اگر احساس می کنید که در بحران کرونا دچار ترس زیادی هستید و یا احساس عصبی بیش از حدی دارید و ناراحتی های تان طولانی است و واکنش های تان مدت دار است و روی عملکرد شغلی و روابط بین فردی تان تاثیری منفی دارد با یک متخصص روان شناس مشورت کنید. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.