افسردگی به خودی خود باعث مرگ نمی شود اما رفتارهای مرتبط با افراد افسرده خطر ابتلا به بیماری های مزمن و کشنده را افزایش می دهد.
زندگی برای افرادی که از افسردگی رنج می برند چگونه است؟
به گزارش خط سلامت احساس غم ، اشک، پوچی یا ناامیدی . طغیان خشم، تحریک پذیری یا ناامیدی، حتی بر سر مسائل کوچک. از دست دادن علاقه یا لذت در اکثر یا تمام فعالیت های عادی، مانند رابطه جنسی، سرگرمی ها یا ورزش. اختلالات خواب، از جمله بی خوابی یا خواب زیاد.
افسردگی و کاهش کیفیت زندگی
افسردگی یکی از شایعترین بیماریهای روحی روانی و عامل اصلی ناتوانی در سراسر جهان محسوب میشود و افسردگی منجر به کاهش کیفیت زندگی و بالا رفتن خطر مرگ در افراد خواهد شد.
به گزارش خط سلامت معمولاً بیماری افسردگی همراه با سایر بیماری هایی که دردهای عصبی و مزمن را در افراد همراه دارد اتفاق میافتد ،که یافته های پزشکی و علمی نشان می دهد با سطح پایین منیزیم مرتبط است.
درمان افسردگی غالباً همراه با جلسات روان درمانی و دارو درمانی است با این حال مداخلات رژیم غذایی برای کاهش نشانه های افسردگی در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است.
محققان امیدوارند با استفاده از رژیم های غذایی و مکمل های غذایی بتوانند راهی برای کاهش علائم افسردگی و تسکین احساس افسردگی در افراد ایجاد کنند.
بر اساس پژوهشهای صورت گرفته مواد مغذی و ویتامین هایی مانند ویتامین های گروه ب، منیزیم، اسیدهای چرب امگا ۳ ،همگی منجر به کاهش علائم افسردگی می شود .
منیزیم و افسردگی
اگرچه یافته های گوناگون نشان میدهد افسردگی و منیزیم با یکدیگر ارتباط دارند اما در سال ۲۰۱۵ در یک مطالعه روشن شد که مصرف کم منیزیم با افسردگی در بزرگسالان رابطه معناداری دارد در سال ۲۰۰۷ در یک پژوهش دیگر روشن شد که مکمل منیزیم منجر به کاهش چشمگیر علائم افسردگی می شود.
مطالعه دیگری نشان داد که افرادی که هنگام مصرف داروی ضد افسردگی اقدام به مصرف منیزیم نیز میکنند مزایای بهتری را در کاهش سطح افسردگی در آنها می توان شاهد بود در یک مطالعه دیگر صورت گرفته در سال ۲۰۱۹ روشن شد که سطح پایین منیزیم با علائم افسردگی مرتبط است.
این یافته ها نشان می دهد که اندازه گیری سطح منیزیم ممکن است به عنوان راهی برای شناسایی افرادی که ممکن است پاسخ بهتری پس از دریافت منیزیم به کاهش علائم افسردگی داشته باشند مفید است .یکی از مهمترین مزایای مصرف منیزیم مقرون به صرفه بودن سریع عمل کردن و نداشتن اثرات جانبی است.
چرا در بدن کمبود منیزیم وجود دارد
منیزیم معمولا ازمنابع گیاهی تامین میشود. بنابراین به میزان ماده ای که از گیاهان جذب بدن میشود سطح منیزیم متفاوت هست. همچنین آنتی اسیدها مصرف الکل و کافئین بر میزان جذب منیزیم تاثیر منفی دارد.
استرس بیش از حد در بدن منجر به تخلیه منیزیم از بدن میشود در زمان استرس منیزیم به سلول های خونی ترشح میشود ولی توسط کلیه دفع می شود .
اگر چه این ترشح شدن منیزیم در ابتدا باعث محافظت از بدن در برابر اثرات منفی استرس است، اما از دست دادن منیزیم و جایگزین شدن در طولانی مدت منجر به استرس مزمن شده و منجر به کاهش منیزیم و کمبود آن می شود.
نوع مکمل منیزیم مورد استفاده نیز بر میزان جذب سریع آن توسط بدن تاثیر گذار است. برخی از اقلام مکملها که بیشتر در دسترس زیستی و جذب هستند در حالیکه جذب برخی دیگر برای بدن دشوار است.
سطح منیزیم را چگونه افزایش دهیم؟
مقدار منیزیم مصرف شده بسته به جنسیت افراد،سن، و دوره های زندگی متفاوت است معمولاً برای مردان بین ۴۰۰ تا ۴۲۰ میلی گرم و برای زنان بزرگسال ۳۱۰ تا ۳۲۰ میلی گرم در روز مصرف منیزیم توصیه شده است.
در برخی از شرایط خاص پزشکی احتمال کمبود منیزیم بیشتر وجود دارد .بیماریهایی مانند سلیاک دیابت نوع دو و اختلالات طولانی مدت مصرف الکل باعث کاهش مصرف منیزیم می شود .
چگونه منیزیم در بدن خود بالا ببرید؟
اگر به دنبال افزایش منیزیم جذب شده در بدن هستید یکی از بهترین راه ها استفاده از رژیم های غذایی حاوی منیزیم است که شامل موز، غذاهای غنی شده با منیزیم، حبوبات، شیر، دانه های روغنی، کره بادام زمینی، سیب زمینی، اسفناج، سبزیجات برگ سبز، غلات کامل و ماست است.
به یاد داشته باشید که برخی از داروها از جمله آنتی بیوتیک ها و داروهای ادرار آور در صورت مصرف با منیزیم گاهی اوقات ایجاد تداخل دارویی می کنند.
بنابراین همواره با پزشک خود در خصوص مصرف منیزیم مشاوره کنید مصرف بسیار زیاد منیزیم منجر به درد شکم اسهال و حالت تهوع میشود، در مصرف دوزهای بالا منجر به ایجاد مشکلات قلبی خواهد شد.
بر اساس پژوهشهای صورت گرفته منیزیم منجر به تنظیم عملکرد گیرنده های گلوتامات میشود و این گیرنده ها نقش مهمی در شکل گیری حافظه و یادگیری دارند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.