وقتی سن افراد بالا می رود حافظه کاهش می یابد.
برای برخی افراد، تجربه از دست دادن حافظه می تواند ترسناک باشد. به همین دلیل است که توجه بر تیز نگه داشتن حافظه می تواند مفید باشد. این همان کاری است که یاد می گیرید با این نکته انجام دهید.
راههای تقویت حافظه در 50 سالگی
ورزش
به گزارش خط سلامت به طور کامل دچار زوال حافظه نمی شوید. این حساس برای کاهش حافظه چیزی است که با پیری می آید.
برخی از افراد افت حافظه بیشتری را نسبت به دیگران تجربه خواهند کرد و برخی از افراد ممکن است اصلاً کاهشی را در حافظه تجربه نکنند.
خوشبختانه در تحقیقات اخیر نشان داده شد کاهش حافظه فقط به ژن مربوط نمی شود. می توانید به طور فعال حافظه خود را با ورزش تقویت کنید.
محققان دانشگاه پیتسبورگ به بررسی ارتباط بین ورزش و پیری سالم پرداختند. با مقایسه انواع مختلف تحقیقات، دانشمندان دریافتند وقتی به طور منظم ورزش می کنید، می توانید حافظه اپیزودیک خود را بهبود ببخشید. به خصوص ورزش هوازی نوعی ورزش است که می تواند حافظه را بهبود بخشد.
حافظه اپیزودیک
حافظه اپیزودیک بخشی از حافظه شماست که بر خاطرات مربوط به زمان و مکان تمرکز می کند مثلا؛ تمام خاطرات مربوط به خانه دوران کودکی شما، دوران تحصیل در دانشگاه، تعطیلاتی که رفته اید یا مهمانی که در آن شرکت کرده اید.
اینها معمولاً خاطرات بسیار خاصی هستند، اما همچنین اولین خاطراتی هستند که وقتی به سن خاصی می رسید و حافظه شروع به کاهش می کند، باقی می مانند.
تمرین
اما، وقتی سه بار در هفته به مدت چهار ماه در یک زمان تمرین میکنید، برخی از انواع ورزشهای هوازی مانند شنا، دوچرخهسواری، پیادهروی یا دویدن را انجام میدهید، میتوانید با کاهش حافظه خود مبارزه کنید.
محققان توصیه می کنند هر فردی که در حدود پنجاه و پنج سال سن دارد، باید در ورزش های هوازی شرکت کند تا تناسب اندام و به همراه آن حافظه خود را بهبود بخشد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.