2 تاثیر شگفت انگیز گردو بر اساس آخرین تحقیقات علمی

خط سلامت: گردو حاوی اسیدهای چرب امگا 3، ملاتونین و سایر ویتامین ها و مواد مغذی با سلامت روان و کاهش استرس و اضطراب مرتبط است.

2 تاثیر شگفت انگیز گردو بر اساس آخرین تحقیقات علمی

گردو یکی از مواد غذایی است که بر اساس آخرین تحقیقات موجب کاهش استرس و افسردگی می شود.

دانشجویانی که استرس دارند ممکن است بخواهند در هفته های منتهی به امتحان بعدی، گردو را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنند.

به گزارش خط سلامت مصرف گردو با افزایش بهبود سلامت روانی و استرس خود گزارش شده همراه بود. همچنین با بهبود کیفیت خواب و بیومارکرهای متابولیک مرتبط بود. 

گردو و استرس

مطالعه دانشگاه استرالیای جنوبی نشان می‌دهد گردو ممکن است با اثرات استرس تحصیلی بر میکروبیوتای روده در طول دوره‌های استرس، به‌ویژه در زنان، مقابله کند.

محققین می‌گویند نتایج به شواهد فزاینده‌ای گردو را با بهبود سلامت مغز و روده مرتبط می‌کند.

هرسلمن می‌گوید: دانش‌آموزان در طول تحصیل خود استرس تحصیلی را تجربه می‌کنند که بر سلامت روان آنها تأثیر منفی می‌گذارد آنها به‌ ویژه در دوره‌های امتحانی آسیب‌پذیر هستند.

80 دانشجوی مقطع کارشناسی که به دو گروه درمان و کنترل تقسیم شدند، در سه بازه زمانی شروع یک ترم 13 هفته ای دانشگاه، در طول دوره امتحان و دوهفته پس از دوره امتحان، مورد ارزیابی بالینی قرارگرفتند.

به افراد گروه درمان گردو داده شد تا روزانه به مدت 16 هفته در این سه بازه زمانی مصرف کنند.

گردو و خواب

محققان دریافتند افرادی که روزانه حدود نیم فنجان گردو مصرف می‌کنند، در شاخص‌های سلامت روانی که خود گزارش می‌دهند، بهبود یافته‌اند. مصرف کنندگان گردوهمچنین نشانگرهای زیستی متابولیک و کیفیت کلی خواب را در طولانی مدت بهبود بخشیده اند.

تحقیقات قبلی نشان داده است گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3، آنتی اکسیدان ها و همچنین ملاتونین (هورمون خواب)، پلی فنول ها، فولات و ویتامین E است که همگی باعث سلامت مغز و روده می شوند.

محققین می‌گویند نتایج به شواهد فزاینده‌ای می‌افزاید که گردو را با بهبود سلامت مغز و روده مرتبط می‌کند.

هرسلمن می‌گوید: سازمان بهداشت جهانی اخیراً اعلام کرده است که حداقل 75 درصد از اختلالات سلامت روان افراد زیر 24 سال را تحت تأثیر قرار می‌دهد و دانشجویان مقطع کارشناسی را به ویژه در برابر مشکلات سلامت روان آسیب‌پذیر می‌کند.

دانشیار لاریسا بوبروسکایا می گوید اختلالات سلامت روان در بین دانشجویان رایج است و می تواند بر عملکرد تحصیلی و سلامت جسمانی درازمدت دانشجویان تأثیر منفی بگذارد.

مصرف گردو در دوره‌های استرس‌زا می‌تواند سلامت روان و سلامت عمومی را در دانشجویان بهبود بخشد و همچنین یک میان‌وعده سالم و خوشمزه و یک ماده همه‌کاره در بسیاری از دستور العمل‌ها برای مبارزه با برخی از اثرات منفی استرس تحصیلی است. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان