یک تکنیک ساده برای کاهش ترس از پیر شدن

خط سلامت: ترس از پیری در برخی افراد منجر به احساس ناامیدی و اضطراب می شود. تحقیقات نشان داده است اگر یک فرد طرز فکر خود را در رابطه با دوران پیری تغییر دهد، ترس از پیری کاهش می یابد.

یک تکنیک ساده برای کاهش ترس از پیر شدن

ترس از پیری منجر به افزایش اضطراب و ناتوانی در لذت بردن از زندگی می شود. افرادی که با ترس از پیری دست و پنجه نرم می کنند، در رابطه با افزایش سن و محدودیت های ناشی از آن اشتغال خاطر  دارند.

به گزارش خط سلامت طبق آمار بسیاری از افراد از پیر شدن می ترسند. پژوهش ها نشان داده است یک تکنیک ساده برای کاهش ترس از پیری، اصلاح افکار در رابطه با این دوره از زندگی است.

ترس از پیری چرا ایجاد می شود؟

ترس از پیری معمولا بخاطر محدودیت های دوران سالمندی ایجاد نمی شود، بلکه این نوع ترس ماحصل طرز تفکر افراد است. 

تحقیقات نشان می دهد بسیاری از افراد مسن، شادتر از جوانان هستند، با این حال ترس از پیری یک پدیده نسبتا رایج است. برخی دلایل ترس از پیری عبارت است از: ترس از دست دادن استقلال و ترس از کاهش توانایی‌ جسمی و ذهنی‌.

بسیاری از ترس‌های مرتبط با دوران پیری ارتباط چندانی با آنچه با واقعیت ندارد و اغلب حاصل کلیشه های فکری هستند که در سطح جامعه پذیرفته شده است. 

قضاوت منفی در مورد پیری

دکتر لوی- Levy- استاد دانشگاه ییل و نویسنده کتاب پرفروش شکستن کد سن، می گوید: قضاوت منفی در رابطه با دوره سالمندی از دو امر نشات می گیرد: ترس های درونی و انگ اجتماعی.

دکتر لوی اظهار داشت: شرکت‌های تبلیغاتی و رسانه‌های اجتماعی با تبلیغات گسترده در زمینه فروش محصولات آرایشی و مراقبت های ضد پیری، به ترس از پیری دامن می زنند.

کاهش ترس از پیری

کارهایی وجود دارد به کاهش ترس از پیری کمک می کند.

 بر اساس مطالعات انجام شده توسط محققان در مرکز تحقیقات پیری ییل، یکی از مهمترین کارها تغییر طرز فکر در مورد پیری است. مطالعات انجام شده توسط این محققان، از جمله دکتر لوی، نشان داد افرادی که پیام های مثبتی در مورد پیری دریافت می کنند، عملکرد فیزیکی مطلوب و خودپنداره مثبتی را پرورش می دهند.

جستجوی فعالانه اطلاعاتی که پیام های منفی در مورد پیری را رد می کند،  به تغییر طرز فکر در مورد پیری کمک می کند.

تحقیقات نشان داده است بسیاری از افراد مسن از جوانان شادتر هستند. لورا کارستنسن، مدیر مرکز طول عمر استنفورد، اظهار داشت: افراد در دوران پیری بیشتر سعی می کنند از روابط خود لذت ببرند و بر فعالیت‌های معنادار تمرکز کنند، همین امر منجر به افزایش شادی در این دوره از زندگی می شود. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان