دروغ و خیانت از مهم ترین عوامل موثر بر پایان رابطه احساسی هستند. برخی افراد ادعا می کنند به هیچ قیمتی حاضر به پایان رابطه احساسی نیستند، با این حال در تاریخچه زندگی آن ها دروغگویی های مکرر و سایر رفتار های مخرب مانند خیانت به چشم می خورد.
به گزارش خط سلامت محققان در تلاش برای توجیه این تناقض رفتاری ( تمایل به حفظ رابطه احساسی و دروغگویی)، به نتایج جالبی دست یافتند.
دروغ و خیانت و پایان رابطه احساسی
دروغ و خیانت با وفاداری و ارزش قائل شدن برای رابطه احساسی در تضاد هستند.
برخی افراد ادعا می کنند به هیچ قیمتی حاضر به پایان رابطه احساسی نیستند، با این حال در تاریخچه زندگی آن ها دروغگویی های مکرر و سایر رفتار های مخرب مانند خیانت به چشم می خورد.
چه چیزی باعث می شود یک فرد در حالی که تمایل به ادامه رابطه احساسی دارد، همچنان به انجام رفتارهای مخرب مانند دروغ گویی ادامه دهد؟ در ادامه برخی از این دلایل را توضیح می دهیم:
احساس ترس و ناامنی
احساس ناامنی، ترس طرد شدن و ترس از تعهد باعث می شود یک فرد به انجام رفتار های مخرب در رابطه احساسی ادامه دهد.
عزت نفس پایین
عزت نفس ضعیف و احساس حقارت، احتمال بروز رفتارهای مخرب در رابطه احساسی را افزایش می دهند.
تعیین انتظارات بالا
کمال گرایی و داشتن انتظارات بالا از شریک احساسی، احتمال بروز خیانت و سایر رفتارهای منفی در رابطه احساسی را افزایش می دهد.
مهارت های ارتباط ناکافی
عدم بلوغ عاطفی، احساس قربانی بودن و ناتوانی در تنظیم هیجانات نیز احتمال بروز رفتارهای مخرب را در رابطه احساسی افزایش می دهد.
مراجعه به روانشناس بالینی متخصص در حوزه زوج درمانی به حل تعارض های موجود در رابطه کمک می کند.
همچنین در برخی موارد، دروغ گویی مکرر نشان دهنده پاره ای از مشکلات شخصیتی است. در چنین شرایطی مراجعه به روانشناس بالینی ضروری است. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.