اختلال دوقطبی با آزمایش خون تشخیص داده می شود+ درمان ساده تر شد

خط سلامت: اختلال دوقطبی با آزمایش خون قابل تشخیص شد.

اختلال دوقطبی با آزمایش خون تشخیص داده می شود+ درمان ساده تر شد

 اختلال دوقطبی با این آزمایش خون به سرعت قابل تشخیص شده و این مساله موجب می شود که درمان سریع تر آغاز شود.

به گزارش خط سلامت محققان می گویند یک آزمایش خون ساده ایجاد کرده اند که می تواند نشانگرهای زیستی مرتبط با اختلال دوقطبی را شناسایی کند و به طور بالقوه تشخیص را آسان کند.

اختلال دوقطبی و آزمایش خون

برای این مطالعه، محققان بریتانیایی هم از ارزیابی روانپزشکی آنلاین و هم از آزمایش خون برای تشخیص این بیماری استفاده کردند. بسیاری از بیماران قبلاً به اشتباه با اختلال افسردگی اساسی تشخیص داده شده بودند.

نویسنده اول، دکتر جاکوب توماسی- Jakub Tomasik -، محقق ارشد دانشگاه کمبریج، گفت: افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دوره‌های خلق و خوی ضعیف و دوره‌های خلق و خوی بسیار بالا یا شیدایی را تجربه خواهند کرد .

او گفت: اما بیماران اغلب تنها زمانی به پزشک مراجعه می‌کنند که خلق و خو ضعیفی داشته باشند، به همین دلیل است که اختلال دوقطبی اغلب به‌عنوان اختلال افسردگی اساسی تشخیص داده می‌شود.

به گفته محققان، آزمایش خون می تواند تا 30 درصد از بیماران را تشخیص دهد. هنگامی که با ارزیابی سلامت روان دیجیتال ترکیب شد، حتی موثرتر بود.

به گفته نویسندگان، این یافته در درک منشأ بیولوژیکی شرایط سلامت روان کمک می کند.

دکتر سابین بان ، سرپرست این مطالعه ، استاد فناوری اعصاب در دانشگاه کمبریج، می‌گوید: وقتی فردی مبتلا به اختلال دوقطبی دوره‌ای است خلق و خوی ضعیف را تجربه می‌کند، از نظر یک پزشک، می‌تواند بسیار شبیه به فرد مبتلا به اختلال افسردگی اساسی باشد.

بان گفت: با این حال، این دو بیماری باید به طور متفاوتی درمان شوند: اگر برای فردی مبتلا به اختلال دوقطبی داروهای ضد افسردگی بدون افزودن تثبیت‌کننده خلق تجویز شود، ممکن است یک دوره شیدایی ایجاد شود.

اختلال دوقطبی حدود 1٪ از جمعیت را تحت تاثیر قرار می دهد. حدود 40 درصد به اشتباه با اختلال افسردگی اساسی تشخیص داده می شوند.

توماسیک گفت: ارزیابی‌های روانپزشکی بسیار مؤثر هستند، اما توانایی تشخیص اختلال دوقطبی با یک آزمایش خون ساده می‌تواند تضمین کند که بیماران اولین بار درمان مناسب را دریافت می‌کنند و برخی از فشارها را بر متخصصان پزشکی کاهش می‌دهد.

توماسیک خاطرنشان کرد برخی از بیماران آزمایش خون را ترجیح می دهند، زیرا این آزمایش یک نتیجه عینی ارائه می دهد که می توانند ببینند.

بیماری روانی و بیولوژیک 

بیماری روانی یک پایه بیولوژیکی دارد و برای بیماران مهم است که بدانند در ذهن آنها نیست. این یک بیماری است که مانند هر بیماری دیگری بر بدن تأثیر می گذارد.

بان گفت آزمایش خون همچنین می تواند برای شناسایی اهداف دارویی بالقوه برای اختلالات خلقی مورد استفاده قرار گیرد که می تواند منجر به درمان های بهتر شود. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان