تنها زندگی کردن خطر سرطان را تقریبا یک سوم افزایش می دهد.
به گزارش خط سلامت مطالعه جدیدی هشدار می دهد افرادی که تنها زندگی می کنند در معرض خطر بیشتری برای مرگ ناشی از سرطان هستند.
تنهایی و مرگ زودتر
محققان انجمن سرطان آمریکا نشان دادند بزرگسالان آمریکایی که به تنهایی زندگی می کنند نسبت به افرادی که با دیگران زندگی می کنند 32 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان قرار دارند. برای مردان این خطر بالاتر و 38 درصد بیشتر بود، در حالی که زنانی که به تنهایی زندگی می کردند، 30 درصد خطر بیشتری داشتند.
این دادهها بهویژه برای بزرگسالان میانسال نگرانکننده بود، آنهایی که در سنین 45 تا 64 سال بودند، که 43 درصد بیشتر از افرادی که با دیگران زندگی میکردند خطر مرگ ناشی از سرطان داشتند.
هیونجونگ لی- Hyunjung Lee- ، نویسنده این مطالعه ، دانشمند اصلی در تحقیقات نابرابری سرطان در دانشگاه اوها می گوید: مطالعات قبلی ارتباط بین تنها زندگی کردن و مرگ و میر ناشی از سرطان را نشان داده اند، اما یافته ها بر اساس جنسیت و نژاد و قومیت به طور کلی متناقض بوده اند و داده ها بر اساس وضعیت اجتماعی- اقتصادی ناچیز هستند.
تنهایی و بازماندگان سرطان
او گفت: یافتههای این مطالعه بر اهمیت پرداختن به زندگی در تنهایی و در میان بازماندگان سرطان تاکید میکند و مداخلاتی را برای کاهش اثرات نامطلوب زندگی تنها و انزوای اجتماعی پیش روی می گذارد.
محققان این موضوع را با استفاده از دادههای سالهای 1998 تا 2019 روی بیش از 473 هزار مطالعه کردند. این داده ها تا 22 سال پیگیری شد تا ارتباط بین تنها زندگی کردن و مرگ ناشی از سرطان محاسبه شود.
بر اساس این گزارش، حدود 38 میلیون خانوار در سال 2020 به تنهایی زندگی می کردند. این رقم در سال 1960 تنها 7 میلیون خانوار انفرادی بود.
بزرگسالانی که به تنهایی زندگی می کنند بیشتر احتمال دارد مسن تر، مرد، با درآمد کمتر ، ناراحتی های روانی جدی یا چاقی شدید ، سیگاری و الکل مصرف کنند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.