به گزارش خط سلامت رابطه صمیمی با کودکان به این معنا نیست که پدر و مادر تمام کارهای کودک، حتی کارهای منفی را تایید کنند، بلکه به این معنا است که کودک خود را با تمام نقاص ها و نقاط منفی که دارد بی قید و شرط بپذیرند و به او کمک کنند در جهت تقویت نقاط مثبت خود گام بردارد.
رابطه صمیمی با کودک
داشتن رابطه صمیمی با فرزندان در سنین کودکی منجر می شود، آن ها بتوانند مراحل رشد را با کیفیت بیشتری پشت سر بگذارند.
پژوهش ها نشان داده است تجارب مثبت دوران کودکی نقش مهمی در سلامت روان فرد در سنین نوجوانی و جوانی دارد.
دو راه موثر برای افزایش صمیمیت
تشویق کودک
اگر قصد دارید رفتار جدیدی را در کودک خود پرورش دهید، بجای تنبیه از تشویق و تقویت رابطه صمیمی با فرزند خود استفاده کنید. سعی کنید نقاط مثبت کودک خود را مورد تحسین قرار دهید؛ این کار باعث می شود عزت نفس کودک شما افزایش یابد. البته تحسین کودک باید بخاطر کار خوبی باشد که واقعا انجام داده است. در صورتی که والدین فرزند خود را بصورت افراطی و حتی زمانی که کار نادرستی انجام می دهد تشویق کنن؛ احتمال وقوع رفتارهای منفی افزایش می یابد.
انتظارات معقول
راه دوم برای برقراری رابطه صمیمی با کودک، داشتن انتظارات منطقی از آنان است. لازم است والدین انتظاراتی متناسب با سطح سنی و توانایی فرزندان خود داشته باشند و کودک خود را با خواهر و برادر یا سایر کودکان مقایسه نکنند؛ چراکه هرکودکی شخصیت منحصر بقرد خود را دارد. وظیفه والدین این است با فراهم کردن جوی آرام مجبات رشد و تقویت استعدادهای فرزند خود را فراهم کنند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.