مسعود بهرامی با رد برخی اخبار مبنی بر جداسازی دانشآموزان اتباع ، گفت: بنایی برای جداسازی دانشآموزان اتباع در مدارس و کلاسهای درس شهرستانهای استان نداریم؛ این دانشآموزان در کنار سایر دانشآموزان ایرانی تحصیل میکنند و از طرف آموزش و پرورش به آنها کمکهایی ارائه خواهد شد.
به گزارش خط سلامت وی با بیان اینکه در بین دانشآموزان اتباع، دانش آموزان مستعدی وجود دارند که حائز درجات خوب تحصیلی هستند افزود: برای ثبتنام، هر فرزند اتباعی که دارای شناسه اتباع یا کد اتباع باشد میتواند وارد درگاه ثبتنام آموزش و پرورش شده و مراحل ثبتنام را انجام دهد.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران با بیان اینکه جمهوری اسلامی خدمات خوبی به دانشآموزان اتباع ارائه میدهد ادامه داد: هیچ کشوری مشابه ایران به پناهندگان خدمات ارائه نمیدهد، بنابراین باید نهادهای بین المللی متقاعد شوند و در حوزه اعتبارات و زیرساختها و ... برای روند بهتر کار، مشارکت داشته باشند.
بهرامی با بیان اینکه براساس قانون، انبوهسازان مسکن مکلفند به ازای واحدهای انبوهساز (۲۰۰ واحد مسکونی) یک مدرسه برای آموزش و پرورش بسازند عنوان کرد: طبق قانون کسی که «افراز» زمینهای بزرگ را انجام میدهد (تقسیم کردن مال غیرمنقول) باید سرانههای زمین مانند سرانههای آموزشی، فرهنگی، مذهبی، فضای سبز و فضاهای عمومی را از ابتدا لحاظ کند.
وی با بیان اینکه شرکتهای عمران پردیس و پرند و... مکلفاند طبق قانون، ماده ۱۸ (ماده ۱۸ قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش) را برای آموزش و پرورش اجرا کنند اظهار کرد: شرکتها باید استانداردها و مولفهها را از سازمان نوسازی مدارس دریافت و شروع به ساخت کنند؛ در هر مرحله سازمان نوسازی بر کار نظارت و در نهایت با تایید سازمان نوسازی صورت جلسهای تنظیم و فضا تحویل آموزش و پرورش میشود.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است