ابراهیم نجفی، ارائه بنزین به نفر به جای خودرو را درراستای تحقق عدالت اجتماعی دانست و گفت: باید یارانهای که در حال حاضر برای بنزین تخصیص میدهیم را بین همه افراد جامعه توزیع کنیم. در همین راستا برای سال آتی باید نسبت به اجرای بنزین به نفر و فراهم ساختن زیرساختهای لازم آن اقدام شود تا شاهد رفع ناترازی بنزین و تحقق عدالت در توزیع یارانه بنزین باشیم.
به گزارش خط سلامت وی درباره طرح دادن بنزین به نفر به جای خودرو، گفت: امروز مصرف بنزین ما در روز ۱۲۰ میلیون لیتر است که باید این مصرف را کاهش دهیم. مصرف خودروهای ما بین ۸ تا ۱۲ درصد است در حالیکه مصرف کشورهای اروپایی بالغ بر ۵ درصد است و ما بالغ بر ۶۰ میلیون لیتر روزانه انرژی بیشتر مصرف میکنیم و باید خودروها را استاندارد کنیم که صرفه جویی اتفاق بیفتد و انرژی هدر نرود.
وی اظهار کرد: موضوع بعدی عدالت است که در نحوه توزیع بنزین باید محقق شود. خانوادههایی داریم که خودرو ندارند و خانوادههایی هستند که سه تا خودرو دارند که باید دراین زمینه عدالت محقق شود و خانوادههای که خودرو ندارند از یارانه بنزین بهرهمند شوند. سهمیه بنزین را باید به فرد داد و آن فردی که نیاز به بنزین ندارد آن را عرضه کند و فردی که نیاز دارد از او خریداری کند.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز اگر یک فرد ماهیانه ۶۰ لیتر بنزین سهمیه با قیمت لیتری سه هزار تومان میگیرد شاید رقمی نباشد ولی اگر این را کلان ببینیم رقم زیادی میشود پس باید این یارانه بین همه افراد جامعه توزیع شود که به این طریق باعث کاهش فاصله طبقاتی نیز تا حدودی میشود.
وی تصریح کرد: دادن بنزین به نفر در حوزه جلوگیری از قاچاق هم موثر است و دولت باید ضمن انجام زیرساختهای لازم در این زمینه برای خرید بنزین از کسانی که خودرو ندارند کارتهای سوخت را هم جمع آوری کند.
وی در پایان گفت: باید یارانهای که در حال حاضر برای بنزین تخصیص میدهیم را بین همه افراد جامعه توزیع کنیم. در همین راستا برای سال آتی باید نسبت به اجرای بنزین به نفر و فراهم ساختن زیرساختهای لازم آن اقدام شود تا شاهد رفع ناترازی بنزین و تحقق عدالت در توزیع یارانه بنزین باشیم.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است