این علائم نشان می دهد حواس پرت هستید

خط سلامت:حواس پرتی، یعنی نتوانسته اید روی یک چیز در یک زمان تمرکز کنید.

این علائم نشان می دهد حواس پرت هستید

حواس پرتی وقتی شدید تر می شود کهافراد می خواهند چند کار را با هم انجام دهند.

به گزارش خط سلامت برای کاهش حواس پرتی سعی کنید هرگونه منبع حواس‌پرتی مانند تلفن، شبکه‌های اجتماعی یا محیط پر سر و صدا را حذف کنید. برای هر کار اهداف روشن و واقعی تعیین کنید و آن‌ها را به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم کنید. برای تکمیل هر مرحله به خود پاداش دهید و پیشرفت خود را جشن بگیرید.

نشانه‌های بیش از حد حواس‌پرت بودن

در این مطلب به نشانه‌هایی می‌پردازیم که اگر می‌بینید در شما وجود دارد پس احتمالا حواس‌پرتی زیاد است و باید برای بهبود تمرکزتان کاری کنید.

در انجام به موقع کار‌های روزمره یا وظایف کاری مشکل دارید. حواس پرتی‌های کوچک به راحتی ذهن شما را منحرف می‌کند و متوجه می‌شوید که در آخرین لحظه برای تمام کردن کار‌ها باید عجله کنید.

فضای شما بهم ریخته و نامرتب است. یک محیط نامرتب تمرکز را سخت می‌کند و می‌تواند حواس‌پرتی‌تان را بیشتر کند.
با مدیریت زمان و برنامه‌ریزی مشکل دارید. معمولا دیر می‌رسید یا ضرب‌الاجل‌ها و قرار ملاقات‌ها را از دست می‌دهید. برنامه‌ریزی کار بیهوده‌ای به نظر می‌رسد، زیرا به ندرت به آن‌ها پایبند می‌شوید.

حافظه شما کمی ضعیف است و اغلب تاریخ ها، رویدادها، مکالمات یا جزئیات مهمی را که باید بتوانید به خاطر بسپارید فراموش می‌کنید.

مکرراً احساس استرس و اضطراب می‌کنید. افکار پراکنده مداوم و احساس کشیده شدن به جهات مختلف در یک زمان می‌تواند به طور قابل توجهی بر روحیه و سلامت روان شما تأثیر بگذارد.

شما در گوش دادن مشکل دارید و به راحتی خسته می‌شوید. ذهن شما سرگردان است و توجه کردن در طول مکالمات، جلسات یا در حین مطالعه برای شما دشوار است.

خبر خوب این است که راهکار‌های زیادی وجود دارد که می‌توانید برای بهبود تمرکز و توانایی‌های خود به کار بگیرید. با تمرین منظم تکنیک‌های افزایش تمرکز، می‌توانید بر حواس‌پرتی غلبه کنید و کنترل بهتری بر افکار و بهره‌وری خود داشته باشید.

راه‌هایی برای رهایی از حواس‌پرتی

حواس‌پرتی فقط به این معنی است که فکر شما به هم ریخته یا پراکنده است. ذهن شما به طور تصادفی از یک فکر یا کار به فکر دیگری می‌پرد. اگر مکرراً احساس می‌کنید که سرگردان هستید، تمرکزتان را به راحتی از دست می‌دهید و همیشه چیز مهمی را فراموش می‌کنید، ممکن است خودتان را حواس‌پرت بدانید.

یک روتین بسازید و به آن پایبند باشید. داشتن یک زمان بیدار شدن ثابت، برنامه ورزشی و برنامه کاری منظم می‌تواند برای بهبود تمرکز شما معجزه کند. شروع و به پایان رساندن هر روز به همان شیوه ذهن شما را تثبیت می‌کند و حواس‌پرتی را کاهش می‌دهد.

عوامل حواس‌پرتی را به حداقل برسانید. اعلان‌ها را در دستگاه‌های هوشمند خود خاموش کنید و سعی کنید چند کار را با هم انجام ندهید. مکانی را برای کار یا مطالعه بدون شلوغی پیدا کنید. حذف عوامل حواس‌پرتی به شما کمک می‌کند بهتر تمرکز کنید.
همه چیز را بنویسید. از یک دفتر پلنر یا تقویم استفاده کنید و لیست کار‌هایی را که باید انجام دهید برای پیگیری وظایف، ضرب‌الاجل‌ها، رویداد‌ها و یادآوری‌ها در آن بنویسید. سپس عادت کنید که یادداشت‌ها و برنامه‌های خود را به طور منظم مرور کنید. یادداشت کردن چیز‌ها یک راه ساده برای سازماندهی و تقویت حافظه است.

به طور منظم استراحت کنید. ممکن است غیرمنطقی به نظر برسد، اما استراحت‌های کوتاه می‌تواند به جوان‌سازی ذهن شما کمک و تمرکزتان را بیشتر کند. حتی استراحت‌های کوتاه برای پیاده‌روی می‌تواند کمک‌کننده باشد. تمرکز طولانی‌مدت منجر به خستگی ذهنی می‌شود، بنابراین به مغز خود فرصت استراحت بدهید.

تمرینات تمرکز حواس را امتحان کنید. زمان گذاشتن چند دقیقه از در روز برای تمرکز بر تنفس یا بودن در لحظه حال می‌تواند تمرکز و آگاهی شما را تقویت کند. یوگا، مدیتیشن، یا تنفس عمیق ساده راه‌های آسانی هستند که می‌توانید با انجام آن‌ها متمرکزتر شوید.

با تمرین و استمرار، می‌توانید بر افکار پراکنده خود غلبه کنید و از مزایای بهبود تمرکز و بهره‌وری لذت ببرید. منظم ماندن، به حداقل رساندن حواس‌پرتی‌ها و پرورش تمرکز حواس، مهارت‌هایی هستند که با گذشت زمان و صبر بهتر می‌شوند.برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان