7 دلیل برای اینکه چرا در یک رابطه ناسالم گیر می کنیم؟

خط سلامت: بسیاری از افراد در روابط ناسالم و آسیب‌زننده باقی می‌مانند، حتی زمانی که می‌دانند این روابط به نفع آن‌ها نیست. در این مقاله به بررسی دلایلی پرداخته‌ایم که باعث می‌شود افراد نتوانند از روابط آزاردهنده خارج شوند و همچنان به امید تغییر در آن‌ها بمانند.

7 دلیل برای اینکه چرا در یک رابطه ناسالم گیر می کنیم؟

هر رابطه‌ای که منجر به آزار و ناراحتی می‌شود، ممکن است باعث شود که فرد در آن باقی بماند، حتی وقتی که می‌داند که چنین رابطه‌ای برای او سالم نیست. این مقاله به بررسی هفت دلیل اصلی برای ماندن در روابط ناسالم می‌پردازد و راهکارهایی برای غلبه بر این دلایل ارائه می‌دهد.

به گزارش خط سلامت با شناخت دلایل این رفتار، می‌توان گام‌های مؤثری برای ایجاد تغییر و حرکت به سمت روابط سالم و شادتر برداشت.

چرا در یک رابطه ناسالم گیر می کنیم؟

این مقاله به دلایل روان‌شناختی می‌پردازد که چرا افراد اغلب در روابط ناسالم و مشکل‌دار باقی می‌مانند، حتی زمانی که می‌دانند این رابطه به نفع شان نیست. در ادامه به هفت دلیل اصلی که در این متن ذکر شده است، اشاره می‌کنیم:

به رفتار بد دیگران عادت کرده‌ایم: کسانی که در محیط‌های آزاردهنده و توهین‌آمیز بزرگ شده‌اند ممکن است به روابط سمی عادت کنند. آن‌ها ممکن است باور کنند که آزار و اذیت از سوی دیگران نشان‌دهنده عشق است و رفتارهای ناسالم را به عنوان چیز طبیعی بپذیرند.

رابطه‌های بد را به ناشناخته ترجیح می‌دهیم: ترس از تغییر و عدم قطعیت می‌تواند افراد را به ماندن در روابط آزاردهنده ترغیب کند. ناراحتی از ناشناخته‌ها اغلب ترسناک‌تر از تحمل ناراحتی در رابطه فعلی به نظر می‌رسد.

رابطه‌های بد را به تنهایی ترجیح می‌دهیم: ترس از تنها بودن می‌تواند افراد را در روابط ناسالم نگه دارد. تصور زندگی بدون شریک، با تمام چالش‌ها و ترس‌هایش، اغلب از ماندن در یک رابطه ناراضی بدتر به نظر می‌رسد.

خودمان را نمی‌ارزیم: احساس کم‌ارزشی می‌تواند افراد را وادار کند تا بدرفتاری‌های دیگران را تحمل کنند. آن‌ها ممکن است باور کنند که سزاوار محبت و احترام نیستند یا فکر کنند که محبت و عشق برایشان دست‌نیافتنی است.

احساس طرد شدن و بی‌ارزشی می‌کنیم: پایان یک رابطه، حتی اگر رابطه بدی باشد، می‌تواند احساس طرد شدن و رها شدن را ایجاد کند که سخت است با آن مواجه شویم. بسیاری از افراد از درد عاطفی ناشی از احساسات بی‌ارزشی و نخواستن ترس دارند که ممکن است یادآور تجربیات گذشته‌شان باشد.

احساس گم‌شدن و بی‌جایی می‌کنیم: پایان یک رابطه می‌تواند احساس گم‌گشتگی به همراه داشته باشد. افراد ممکن است بدون نقش خود به عنوان شریک، احساس بی‌جایی کنند که این امر می‌تواند آن‌ها را در موقعیت‌های اجتماعی و عاطفی خارج از جایگاه خود قرار دهد.

باور نداریم که شخص دیگری برای ما وجود دارد: نبود اعتماد به نفس برای پیدا کردن یک شریک جدید می‌تواند افراد را در روابط بد نگه دارد. آن‌ها می‌ترسند که کسی را پیدا نکنند که با آن‌ها سازگار باشد یا دوباره عاشقشان شود.

 
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان