تحقیقات جدید دانشگاه تورنتو نشان میدهد غفلت در کودکی، حتی در غیاب سوءاستفادههای جنسی و جسمی، با طیف وسیعی از مشکلات سلامت جسمی و روانی در بزرگسالی ارتباط دارد. این مطالعه تأکید میکند که متخصصان بهداشت باید تاریخچه غفلت در بیماران را در کنار دیگر مشکلات دوران کودکی مستند کنند تا از تأثیرات منفی آن بر سلامتی آگاه شوند.
به گزارش خط سلامت این پژوهش نشان میدهد غفلت در کودکی به مشکلاتی چون سکته، بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD)، اختلالات شنوایی و بینایی و افسردگی در بزرگسالی مرتبط است. با این حال، پژوهشگران به شناسایی عواملی که میتوانند تابآوری را در افرادی که غفلت را تجربه کردهاند، تقویت کنند، پرداختهاند. یافتهها نشان میدهند حمایت بزرگسالان و تحصیلات بالاتر میتواند خطرات سلامت را کاهش دهد و به بهبود کیفیت زندگی کمک کند.
رابطه غفلت دوران کودکی با مشکلات جسمانی و روانی در بزرگسالی
تحقیقات جدید انجام شده در دانشگاه تورنتو نشان میدهد غفلت در دوران کودکی میتواند تأثیرات مخربی بر سلامت جسمی و روانی در بزرگسالی داشته باشد. در این مطالعه، پژوهشگران ارتباط غفلت در کودکی با مشکلاتی مانند سکته مغزی، آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD)، اختلالات شنوایی، بینایی و اختلالات شناختی را بررسی کردند. همچنین، این تحقیق ارتباط غفلت با مشکلات روانی نظیر افسردگی را نیز شناسایی کرد. این یافتهها اهمیت ثبت تاریخچه غفلت در کنار دیگر مشکلات دوران کودکی را برای متخصصان بهداشت تأکید میکند.
چه چیزی پیامدهای منفی ناشی از غفلت دوران کودکی را کاهش می دهد؟
پژوهشگران در این مطالعه به این نتیجه رسیدند که عوامل خاصی میتوانند به تقویت تابآوری در افرادی که غفلت را تجربه کردهاند کمک کنند. به ویژه، شرایط اقتصادی در بزرگسالی و وجود یک بزرگسال حامی در دوران کودکی به طور قابل توجهی میتواند خطر مشکلات سلامت را کاهش دهد.
آنها دریافتند که کودکانی که توانستهاند تحصیلات خود را ادامه دهند و در بزرگسالی از درآمد مناسبی برخوردار شوند، نسبت به کودکانی که تحصیلات کمتری دارند و از لحاظ مالی ناامنتر هستند، کمتر در معرض مشکلات سلامتی قرار دارند.
حضور یک بزرگسال حمایتی، که کودک را در محیط خانه احساس امنیت و حفاظت میکند، به عنوان یکی از عوامل کلیدی در کمک به غلبه بر چالشهای ناشی از غفلت شناخته شده است. این تحقیق تأکید میکند که اگرچه تفاوتهای قابل توجهی در سلامت بین افرادی که غفلت را تجربه کردهاند و افرادی که نه، وجود دارد، اما شناسایی این عوامل میتواند راههایی برای بهبود نتایج سلامتی برای بازماندگان غفلت فراهم کند.
به گفته نویسندگان این تحقیق، مداخلات حمایتی میتوانند احساس امنیت و اعتماد را در کودکان مورد غفلت قرار گرفته تقویت کنند و به آنها کمک کنند تا منابع و تشویق لازم برای ادامه تحصیل را به دست آورند. این نتایج نه تنها اهمیت توجه به مشکلات ناشی از غفلت در کودکی را نمایان میسازد، بلکه به نیاز به مداخلات اجتماعی و اقتصادی برای حمایت از این کودکان و بهبود کیفیت زندگی آنها نیز اشاره دارد.
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است