چگونه ذهن آگاهی را در زندگی روزمره خود بگنجانید؟

خط سلامت: تمرینات ذهن آگاهی می تواند بهزیستی کلی را بهبود بخشد، استرس را کاهش دهد و تمرکز و بهره وری را افزایش دهد.

چگونه ذهن آگاهی را در زندگی روزمره خود بگنجانید؟

 

طبق تحقیقات دانشگاه هاروارد، مردم حدود 47 درصد از ساعات بیداری خود را صرف فکر کردن به چیزی غیر از آنچه انجام می دهند می کنند. ما آنقدر از زمان خود را صرف نشخوار فکری در مورد گذشته یا نگرانی در مورد آینده می کنیم که فضای کمی برای حال باقی می گذارد.

به گزارش خط سلامت اگرچه تأمل و برنامه‌ریزی متمرکز بر آینده مهم است با این حال ما به زمان نیاز داریم تا از تجربیات گذشته خود درس بگیریم و برای چالش‌های آینده آماده شویم. با این حال، وقتی زمان زیادی را درحال فکر کردن به گذشته و آینده اختصاص می دهیم، می توانیم ارتباط خود را با آنچه در حال حاضر اتفاق می افتد از دست دهیم. اینجاست که ذهن آگاهی می تواند تفاوت ایجاد کند. ذهن آگاهی عمل تمرکز آگاهی ما بر لحظه حال است. این شامل آگاهی و توجه هدفمند به افکار، احساسات و احساسات بدن ما بدون قضاوت است.

چگونه تمرینات ذهن آگاهی را در زندگی روزمره خود بگنجانیم؟

تحقیقات نشان داده شده است ذهن آگاهی در بهبود سلامت روانی و عاطفی افرادی که آن را تمرین می کنند، موثر است. با توجه به بررسی ادبیات توسط گود و همکاران (2015)، شیوه‌های مبتنی بر ذهن‌آگاهی از تنظیم هیجان حمایت می‌کنند و به ما اجازه می‌دهند به جای واکنش به عوامل استرس‌زا در روزگارمان، متفکرانه پاسخ دهیم. این تمرین ها به کاهش استرس و در نهایت کاهش خطر فرسودگی کمک می کند.

علاوه بر این، شیوه های تمرکز حواس در محل کار می تواند منجر به بهبود تمرکز، افزایش بهره وری و مشارکت عمیق تر در وظایف شود. همچنین می تواند روابط بین فردی را بهبود بخشد.

در اینجا چند راه وجود دارد که ما می توانیم ذهن آگاهی را در محل کار تمرین کنیم و آن را در برنامه روزانه خود بگنجانیم:

چند نفس عمیق بکشید

این یک تمرین ساده است که می تواند تاثیر زیادی داشته باشد. تمرکز بر تنفس یکی از سریع‌ترین راه‌ها برای آرام کردن صحبت‌های ذهنی، آرام کردن سیستم عصبی و آوردن شما به لحظه حال است. نکته مهم این است که شما می توانید این کار را در هر مکان و هر زمان انجام دهید - از راحتی روی میز خود، در یک جلسه، یا در رفت و آمد به محل کار یا برگشتن به محل کار. سعی کنید یک تایمر را برای 60 ثانیه در طول روز کاری تنظیم کنید تا سرعت خود را کاهش دهید، نفس بکشید و خود را زمین بگذارید.

تک وظیفه بودن را تمرین کنید

وقتی دائماً در حال چندوظیفه بودن و تعویض تکلیف هستیم، ذخیره انرژی خود را سریعتر می سوزانیم و بهره وری کمتری داریم. به جای انجام چندین کار در یک زمان، سعی کنید خود را در یک زمان غرق کنید. این عمل از حضور در زمان حال می‌تواند به رهایی از غلبه‌ای که ممکن است ناآگاهانه از حواس‌پرتی مداوم و چندوظیفه شدن تجربه کنیم، کمک کند.

اعلان‌ها را خاموش کنید

حواس‌پرتی‌های دیجیتالی مداوم می‌تواند احساس کاذب فوریت ایجاد کند و توجه ما را از کاری که انجام می‌دهیم دور کند. طبق یک مطالعه دانشگاه کالیفرنیا-ایرواین که توسط دکتر گلوریا مارک انجام شد، به طور متوسط ​​حدود 23 دقیقه طول می کشد تا پس از یک وقفه، تمرکز دوباره به دست آید.

این بدان معناست که حتی چند حواس پرتی در روز می تواند زمان از دست رفته را افزایش دهد. سعی کنید زمان‌های مشخصی را در طول روز برای بررسی ایمیل‌ها و اعلان‌ها تنظیم کنید، اگر این امکان برای نقش شما وجود دارد.

با خودتان چک کنید

روزهای خود را به بخش های زمانی معنادار تقسیم کنید که برای شما منطقی است (به عنوان مثال صبح، ظهر، بعدازظهر و عصر). با افکار، احساسات و عواطف خود هماهنگ شوید. از خود بپرسید: "در حال حاضر چه احساسی دارم؟" یا "آن چیزی که در حال حاضر به آن نیاز دارم چیست؟" یک لحظه عمدی و آگاهانه می تواند مسیر خلق و خو یا تجربه ای را که دارید تغییر دهد.

انتقال‌های آگاهانه ایجاد کنید

در میان مشغله‌های روزهای مان، می‌توانیم سریعاً از یک وظیفه به کار دیگر یا نقشی به نقش دیگر تغییر مکان دهیم، بدون اینکه لحظه‌ای به خودمان اجازه دهیم. تا جایی که ممکن است، فرصت هایی را ایجاد کنید که به شما امکان می دهد سرعت خود را کاهش دهید.

این می تواند شبیه اسکن بدن در هنگام سوار شدن به آسانسور، یک پیاده روی آگاهانه کوتاه در خارج از منزل در زمان استراحت ناهار یا صرف بخشی از رفت و آمد به محل کار یا بازگشت از محل کار بدون رادیو باشد تا به شما امکان می دهد با حواس خود ارتباط برقرار کنید. همچنین می‌توانیم با دعوت از همه افراد برای نفس کشیدن و رسیدن به لحظه حال در ابتدای جلسه، یا با برنامه‌ریزی جلسات برای پایان پنج دقیقه قبل از ساعت، این لحظات ذهنی را با هم تیمی‌های خود تشویق کنیم.

برای فهمیدن گوش دهید، نه برای پاسخ دادن

اغلب در گفتگوهای مان با دیگران، گوش می دهیم تا پاسخی ارائه کنیم، نه برای درک طرف مقابل. ما تمایل داریم که در حال صحبت کردن، مشکل گشا باشیم یا آنچه را که به آنها می گوییم از قبل بارگذاری کنیم. دعوت در اینجا این است که تمرین کنید کاملاً حضور داشته باشید و واقعاً برای درک افکار، احساسات و دیدگاه های طرف مقابل تلاش کنید. حتی می توانید قبل از پاسخ دادن یک مکث آگاهانه انجام دهید.

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان