مطالعهای جدید و جامع که روی دهها هزار نفر انجام شده، شواهدی قوی ارائه میدهد که نشان میدهد بازی کردن، به ویژه در دوران چالشبرانگیز مانند همهگیری، میتواند به بهبود سلامت روان کمک کند.
به گزارش خط سلامت این پژوهش که بر اساس دادههای واقعی و الگوریتمهای پیچیده استوار است، نشان میدهد بازی های ویدئویی به طور منظم میتواند به کاهش استرس، افزایش رضایت از زندگی و حتی بهبود برخی مهارتهای شناختی کمک کند.
تاثیر مثبت بازی های ویدئویی بر سلامت روان
پژوهشگران ژاپنی از یک رویداد نادر، یعنی کمبود کنسولهای بازی در دوران همهگیری کرونا، برای بررسی تاثیر بازی بر سلامت روان استفاده کردند. این تیم تحقیقاتی با استفاده از دادههای نظرسنجی از نزدیک به 100,000 نفر، به دنبال یافتن ارتباط بین مالکیت کنسول، میزان بازی، و سلامت روان بود. یافتههای این پژوهش نشان داد:
بازی کردن به طور کلی با بهبود سلامت روان مرتبط بود.
افرادی که بیش از سه ساعت در روز بازی میکردند، مزایای کمتری را تجربه کردند.
عوامل اجتماعی-اقتصادی مانند سن، جنسیت و شغل بر تاثیر بازی بر سلامت روان تاثیرگذار بودند. به طور کلی این مطالعه نشان میدهد بازیهای ویدیویی میتوانند یک ابزار مفید برای بهبود سلامت روان باشند، اما مانند هر فعالیت دیگری، باید به صورت متعادل انجام شوند.
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است