یک مطالعه که توسط محققان دانشگاه کمبریج انجام شده است، اولین شواهد روشن را مبنی بر تأثیر محافظتی بازی با همسالان بر سلامت روان ارائه میدهد.
به گزارش خط سلامت نتایج این مطالعه نشان داد کودکانی که در سه سالگی توانایی بازی با همسالان را به خوبی نشان میدهند، در هفت سالگی علائم کمتری از مشکلات سلامت روان مانند بیش فعالی، مشکلات رفتاری و عاطفی و مشکلات مربوط به روابط با همسالان را نشان میدهند.
تاثیر بازی کردن در سن پیش دبستانی بر سلامت روان
یافتههای این مطالعه نشان میدهد دسترسی به فرصتهای با کیفیت برای بازی با همسالان در دوران پیش دبستانی، میتواند به طور قابل توجهی سلامت روان کودکان را در سالهای بعد بهبود بخشد.
این ارتباط حتی در مورد کودکانی که در معرض خطر بیشتری برای مشکلات سلامت روان هستند، مانند کودکانی که تحریک پذیر یا عصبی بودن، نیز صادق است.
کیفیت بازی با همسالان مهمتر از کمیت آن است. بازیهایی که همکاری، اشتراکگذاری و تخیل را تشویق میکنند، بیشترین فواید را دارند.
سرمایهگذاری در برنامههایی که بازی با کیفیت بالا را برای کودکان در سنین پایین فراهم میکنند، مانند گروههای بازی یا مهدکودکها، میتواند راهی مؤثر و کمهزینه برای ارتقای سلامت روان کودکان باشد.
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است