انتقال دهنده عصبی سروتونین نیز ممکن است در پاسخ به استرس و اضطراب نقش داشته باشد.
چرا زنان بیشتر از مردان دچار اضطراب می شوند؟
به گزارش خط سلامت ممکن است به دلیل تفاوت در شیمی مغز و نوسانات هورمونی باشد . رویدادهای باروری در طول زندگی یک زن با تغییرات هورمونی مرتبط است که با اضطراب مرتبط است.
برای کسانی که دارای اختلالات اضطرابی هستند نگرانی های روزمره حتی زمانی افزایش می یابد.
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانا به تازگی رفتارهای مرتبط با اضطراب منتشر شده در Psychopharmacology را بررسی کرده اند چگونه عوامل بیولوژیکی بر اختلالات اضطرابی ، به ویژه در زنان تأثیر می گذارد.
آنها دریافتند اضطراب زنان هنگامی تشدید می شود که یک وضعیت خاص و مرتبط با زندگی وجود داشته باشد.
دی اولیویرا تاتیان، فوق دکتری در آزمایشگاه وودی هاف ، دکترای روانپزشکی و محقق اولیه در موسسه تحقیقاتی Stark Neurosciences ، مدل های جوندگان مرد و زن را برای درک بهتر تفاوت های جنسیتی در پاسخ های بیولوژیکی مرتبط به اضطراب بررسی کرد.
چرا زنان دو برابر مردان اضطراب دارند؟
دی اولیویرا گفت: اختلالات اضطرابی در زنان دو برابر مردان رخ می دهد و عوامل اجتماعی و فرهنگی احتمالاً نقش مهمی در ایجاد اضطراب در زنان دارند.
بیماری همه گیر کرونا ( COVID-19) به شدت بر اضطراب افراد تأثیر گذاشته است. طبق اعلام مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، در ژوئن 2020 - چند ماه پس از همه گیری کرونا( COVID-19) 13 درصد از آمریکایی ها برای مقابله با احساسات و استرس خود به دلیل ناشناخته های کرونا( COVID-19) آن زمان در مورد همه گیری ، استفاده یا افزایش مصرف مواد را آغاز کردند.
دی اولیویرا با دانستن این که زنان بیشتر از مردان دچار اضطراب می شوند، گفت: نقش بسیاری از زنان در طول همه گیری کرونا ( COVID-19) تقویت شد کار از راه دور ، آموزش کودکان در مدرسه مجازی ، کارهای روزمره و غیره. این شرایط مربوط به زندگی اضطراب آنها را افزایش داد.
دی اولیویرا گفت: بنابراین توجه به اضطراب در این زمان و رفتارهای اضطرابی بیشتر از گذشته شده است و حتی بیشتر اهمیت دارد.
بررسی اختلال اضطراب در حیوانات
در حالی که اضطراب انسان پیچیده است ، اضطراب در حیوانات فقط بر اساس زیست شناسی است.
دی اولیویرا گفت: عوامل بیولوژیکی نقش مهمی در این نوع اختلالات خلقی ایفا می کنند ، اما نمی توان مکانیسم هایی را که باعث ایجاد اضطراب در انسان می شوند ، حل کرد.
هاف گفت: با مطالعه روی هر دو مدل جوندگان نر و ماده دریافتیم زنان و مردان در واکنش به جنبه های مرتبط با اضطراب بسیار متفاوت هستند.در یکی از وظایف رفتاری ، جوندگان مجبور بودند گلوله های غذایی را که در مرکز روشن یک میدان بزرگ بودند ، بگیرند.
موش ها نور را دوست ندارند ، بنابراین این یک درگیری نگران کننده ایجاد می کند. در این کار ، موش های ماده بیشتر به لمس غذا نیاز داشتند و نسبت به نرها غذای کمتری می خوردند.
محققان همچنین به جوندگان دیازپام دادند - دارویی که برای درمان اضطراب استفاده می شود - و اضطراب را در زنان تا حد زیادی کاهش می دهد ، اما هنگام تعامل با غذا تأثیر کمی در مردان دارد.
هاف گفت: اقدامات دیگری نیز وجود داشت که شباهت های بین نرها و ماده ها نشان می داد از جمله اینکه چند بار موش به مرکز روشن شده نزدیک شد و مدت زمانی که آن در آنجا می ماند.
بنابراین تنها بخش هایی از کار که بیشترین ارتباط را با زندگی داشتند مانند غذا-تفاوت جنسیتی را نشان می دهند.
هاف گفت : مطالعات قبلی این ایده را تأیید می کند اضطراب در زنان بر جنبه های مرتبط با زندگی متمرکز است که با یافته های آنها مطابقت دارد.
به عنوان مثال زنان بیش از مردان پاسخ بیشتری به ادرار یک شکارچی نشان دادند و هنگام حضور موش دوم که آزاد بود در اطراف پرسه بزند، اضطراب بیشتری داشتند.
دی اولیویرا می گوید: دانستن این که اضطراب می تواند از نگرانی های مختلف در مردان و زنان ظاهر شود و زنان به ویژه با شرایط مربوط به زندگی هماهنگ هستند ، گامی ارزشمند برای جستجوی درمان های بهتر بر اساس تفاوت جنسیتی است. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.