
پرخوری و استرس در اغلب افراد روی هم تاثیر گذاشته و باعث تشدید یکدیگر می شوند.
به گزارش خط سلامت استرس باعث تپش قلب، درد شکم و عرق کردن کف دست می شود. این نوع فشار کنترل عادات غذایی ناسالم مانند پرخوری را برای افراد سخت می کند.
استرس و پرخوری
استرس باعث میل به پرخوری می شود. فردی که این اختلال را دارد از غذا برای مقابله با تنش و سایر احساساتی که می خواهد آنها را خاموش کند استفاده می کند از جمله عصبانیت، غم و کسالت.
علل چرخه پرخوری
این افراد در مواقع استرس پرخوری می کنند.
پس از پرخوری، احساس بدی یا نگرانی در مورد افزایش وزن دارند که باعث می شود استرس بیشتری به آنها وارد شود.
موارد استرس زا باعث پرخوری آنها می شود.
یک تغییر عمده در زندگی.
مورد آزار و اذیت قرار گرفتن.
از دست دادن یک عزیز.
مسائل مالی.
مشکلات در خانواده.
مشکل در کار.
حدود 1 نفر از هر 4 نفری که پرخوری می کنند، یک بیماری روانی دیگر به نام اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) دارند.
جلوگیری از پرخوری
در زمانهای سخت، بدن هورمونی به نام کورتیزول را بیشتر می سازد که گرسنگی را افزایش می دهد.
درمانهای اختلال پرخوری به افراد کمک می کند تا دریابند چه چیزی باعث می شود در مصرف غذا زیاده روی کنند. آنها یاد خواهند گرفت چگونه عادات خود را تغییر دهند.
ورزش
برای پیاده روی بیرون بروید یا در کلاس ایروبیک شرکت کنید. ورزش باعث کاهش سطح کورتیزول می شود، بنابراین میل غول پیکر به خوردن را احساس نمی کنید. فعال ماندن ذهن افراد را از یخچال دور می کند. به علاوه احساس بهتری نسبت به بدن خود خواهید داشت.
مدیتیشن
برای مدتی روی نفس خود تمرکز کنید. این کار اضطراب و استرس را کاهش می دهد. یوگا یک راه عالی برای مدیتیشن و ورزش همزمان است. انجام این کار به طور منظم به افراد کمک می کند تا در مورد غذا انتخاب های متفکرانه تری داشته باشید.
غذاهای سالم بخورید. زمانی که میل به خوردن دارید، به سراغ غذاهایی بروید که بدون اضافه کردن چربی و کالری، احساس خوبی ایجاد می کند به عنوان مثال یک سیب زمینی شیرین پخته، ماکارونی غلات کامل با سس گوجه فرنگی، یا لوبیا و برنج قهوه ای را انتخاب کنند.
به یاد داشته باشند، لازم نیست به تنهایی با اختلال پرخوری و استرس مقابله کنند. کمک گرفتن از متخصصان به آنها در کاهش پرخوری ضروری است.
یک روانشناس به افراد مبتلا به پرخوری کمک می کند تا با احساسات خود به روش هایی غیر از غذا مقابله کنند.
یک متخصص تغذیه به آنها کمک می کند رژیمی طراحی کنند که آنها را سیر کند و احساس بهتری نسبت به خود داشته باشند، بنابراین کمتر تمایل به خوردن پیدا می کنند.
مربی یک برنامه ورزشی متناسب با سبک زندگی آنها تنظیم می کند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.