به گزارش خط سلامت در مطالعه ای روی 167 روزنامه نگار که در آمریکا زندگی می کردند و در معرض اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) مربوط به کارهای خبری قرار داشتند معلوم شد عوامل مربوط به شخصیت و محیط مرتبط از اهمیت به سزایی برخوردار است.
پژوهشگران می گویند داشتن شناخت و آگاهی و تغییر دادن سبک زندگی و شیوه ی نگرش خبرنگاران کمک می کند که دچار اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) نشوند.
استرس و محیط
این عوامل شامل قرار گرفتن در معرض عوامل استرس زا ی در زندگی شخصی، عوامل استرس زا مربوط به کار و عوامل استرس زا سازمانی بروند.
استرس و شخصیت
همچنین ویژگی های شخصیتی و سبک های مقابله با خطر و تاب آوری مورد بررسی قرار گرفت.
تحلیل رگرسیون، مقابله هیجانی اجتنابی، سطوح بالاتر استرسور های سازمانی ادراک شده، شدت مواجه با عوامل استرس زا مربوط به کار و تاریخچه آسیب های شخصی را به عنوان عوامل خطر و صورت معنادار مرتبط با اختلال استرس پس از سانحه شناسایی کرد.
استرس و کار
این گزارش حاکی است شناخت روزنامه نگاران از جو سازمانی و مدیریت مشکلات کار می تواند با شدت علائم اختلال استرس پس از سانحه مرتبط باشد.
افرادی که علائم اختلال ا سترس پس از سانحه مربوط به کار را دارند باید فرصت های سازمانی برای کاهش خطر اختلال استرس پس از سانحه برای آنان لحاظ شود. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.