5 علامت که نشان می دهد باید به روانشناس بالینی مراجعه کنید

خط سلامت: مراجعه به روانشناس بالینی به افرادی که با آسیب های روانی مواجه بودند، کمک می کند بتوانند توان روانی خود را باز یابند.

5 علامت که نشان می دهد باید به روانشناس بالینی مراجعه کنید

به گزارش خط سلامت مراجعه به روان شناس بالینی و کامل کردن روند درمان نه تنها برای افرادی که در شرایط سخت زندگی می کنند بلکه برای تمام انسان ها، حتی آن هایی که زندگی نرمال دارند، فرصتی برای رشد فراهم می کند.

چه زمانی به روانشناس بالینی مراجعه کنیم؟

همه انسان ها شکست را در مقطعی از زندگی خود تجربه می کرده اند؛ چه به دلیل مسائل حرفه ای، مسائل مالی، طرد شدن یا ضررهای شخصی. پس از تجربه آسیب، لازم است برای بازسازی روانی و بازگشت به روند سابق زندگی به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید. در اینجا به پنج موقعیتی اشاره می کنیم که لازم است به روانشناس بالینی مراجعه کرد؛ البته موقعیت های دیگری وجود دارد که الزام به مراجعه به روانشناس بالینی را منعکس می کند، که در مطالب بعدی به آن ها می پردازیم.

احساس پوچی یا خالی بودن

زمانیکه شما، احساس پوچی مزمن می کنید و هر روز تصمیم می گیرد کاری را شروع کنید ولی رمق روانی و انگیزه لازم را ندارید و در پس ذهن شما، این فکر وجود دارد که زندگی بی ارزش است. مراجعه به روانشناس بالینی در چنین شرایطی به شما کمک می کند، متوجه الگوهای منفی خاصی در سبک زندگی خود شوید و آنها را بشکنید.

فقدان عملکرد موثر در محیط کار یا مدرسه

کاهش کیفیت عملکرد در محل کار یا مدرسه یک نشانه رایج در میان کسانی است که با مسائل روانی یا عاطفی دست و پنجه نرم می کنند. مسائل سلامت روان می‌تواند توجه، تمرکز، حافظه‌ و انرژی را مختل کند، منجر به بی‌تفاوتی شود و میل به کار را از بین ببرد. مراجعه به روانشناس بالینی می تواند به شما کمک کند تا رفتار خود را به طور موثر تنظیم کنید و راه های سازگارانه تری برای مدیریت استرس از طریق راهبردهای حل مسئله فعال و آرامش بیاموزید.

اختلال در خواب یا اشتها بدون دلیل پزشکی

مسائل سلامت روان تأثیر بالقوه عمیقی بر خواب و اشتها دارد. فرد مضطرب ممکن است بی خوابی داشته باشد، در حالی که فردی که به شدت افسرده است ممکن است همیشه بخوابد. برخی افراد تحت فشار زندگی پرخوری می کنند، در حالی که برخی دیگر به سختی می توانند غذا بخورند. بنابراین، اگر متوجه شدید که برای مدت طولانی کمتر یا بیشتر از حد معمول می‌خورید یا می‌خوابید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که وضعیت را به طور جدی ارزیابی کنید و از یک روانشناس بالینی کمک بگیرید.

اختلال در روابط

یکی از موقعیت های که مراجعه به روانشناس بالینی را می طلبد؛ کمکش جهت حفظ روابط است. سلامت روان می تواند روابط را به طرق مختلف تحت تاثیر قرار دهد. ممکن است باعث شود فرد از نزدیکان خود دوری کند، باعث ناامنی در یک رابطه شود، یا ممکن است منجر شود که فرد به شدت به شخص دیگری برای حمایت عاطفی تکیه کند. علاوه بر این، افرادی که با مسائل روانی یا عاطفی دست و پنجه نرم می کنند ممکن است در ایجاد روابط در محل کار یا مدرسه، کار تیمی یا برقراری ارتباط با مافوق، همکاران یا زیردستان نیز مشکل داشته باشند. همه این موقعیت ها می توانند بر روابط جدید یا از قبل موجود تأثیر بگذارند. اگر اغلب خود را در تضاد با دیگران می بینید یا در انتقال احساسات خود به دیگران مشکل دارید، مراجعه به روانشناس بالینی می تواند کمک کننده باشد. یک روانشناس بالینی ماهر می‌تواند مهارت‌های اجتماعی بهتری را به شما بیاموزد، مانند جرات ورزی و پایبندی به ارزش ها.

تجربه ضربه روحی

برای کسانی که سابقه سوء استفاده فیزیکی، جنسی یا آسیب های دیگر را دارند و به طور کامل بهبود نیافته اند مراجعه به روانشناس بالینی می تواند مفید باشد. روان‌درمانی به فرد این امکان را می‌دهد که این تجربیات دردناک را با فردی متخصص که در شنیدن این مسائل تجربه دارد، در فضایی امن و عاری از قضاوت، بررسی کند. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان