به گزارش خط سلامت افرادی که اغلب در زندگی روزمره خود می خندند، ممکن است برای مقابله با رویدادهای استرس زا مجهزتر باشند و شدت خنده در این مورد مهم نیست.
دفعات خندیدن در روز
گفته شده افراد معمولاً 18 بار در روز در طول تعامل با افراد دیگر و بسته به میزان لذتی که تجربه می کنند، می خندند. محققان همچنین تفاوت های مربوط به زمان روز، سن و جنسیت را گزارش کرده اند برای مثال مشخص است که زنان به طور متوسط بیشتر از مردان لبخند می زنند. اکنون، محققان بخش روانشناسی بالینی و اپیدمیولوژی گروه روانشناسی در دانشگاه بازل اخیراً مطالعه ای را در مورد رابطه بین رویدادهای استرس زا و خنده از نظر استرس درک شده در زندگی روزمره انجام داده اند.
در مطالعه طولی، یک سیگنال صوتی از یک برنامه تلفن همراه شرکت کنندگان را وادار کرد تا هشت بار در روز در فواصل زمانی نامنظم به مدت 14 روز به سؤالات پاسخ دهند. سوالات مربوط به دفعات و شدت خنده و دلیل خندیدن و همچنین هرگونه رویداد استرس زا یا علائم استرس تجربه شده بود.
با استفاده از این روش، محققان توانستند روابط بین خنده ، رویدادهای استرس زا و علائم فیزیکی و روانی استرس را مطالعه کنند.
شدت خنده تاثیر کمتری دارد
در مراحلی که آزمودنی ها مکررا می خندیدند، رویدادهای استرس زا با علائم جزئی استرس ذهنی همراه بود. با این حال، یافته دوم غیرمنتظره بود. وقتی صحبت از تعامل بین رویدادهای استرس زا و شدت خنده (قوی، متوسط یا ضعیف) شد، هیچ ارتباط آماری با علائم استرس وجود نداشت. تیم تحقیقاتی میگوید: این میتواند به این دلیل باشد که افراد در تخمین دفعات خندههای شان به جای تخمین شدت آن بهتر عمل میکنند. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید. تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.