اگر این 4 علامت را داشته باشید مرگ تان زود فرا می رسد

خط سلامت: مشکلات خواب با طیف وسیعی از مشکلات پزشکی که برای سلامتی مضر است مرتبط است.

اگر این 4 علامت را داشته باشید مرگ تان زود فرا می رسد

مطالعات اختلالات خواب را با نرخ بیشتر عوامل خطر حمله قلبی عروقی، نرخ بالاتر پیامدهای عروقی و نرخ بالاتر مرگ و میر عروقی مرتبط دانسته اند .

به گزارش خط سلامت افرادی که دارای پنج الی هشت نشانه از اختلال بی‌خوابی هستند، در مقایسه با افرادی که بی‌خوابی ندارند، ۵۱ درصد بیشتر و افرادی که دارای یک تا چهار علامت هستند نیز ۱۶ درصد بیشتر در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند.

بیخوابی و سایر اختلالات خواب بر سیستم گردش خون نیز تأثیر منفی دارند. در سایر تحقیقات نیز روابطی بین خواب ناکافی و اختلالاتی مانند دیابت، بیماری قلبی و زوال عقل گزارش شده است.

تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که دارای یک یا چند علامت بی‌خوابی هستند، در مقایسه با افراد بدون علائم، ۱۶ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سکته مغزی هستند.

علائم بی‌خوابی

علائم بی‌خوابی شامل مشکل در به خواب رفتن، از خواب پریدن در طول شب، صبح خیلی زود بیدار شدن، احساس خواب آلودگی در طول روز، اضطراب، افسردگی و تحریک پذیری، مشکلات حافظه و تمرکز است.

خواب ناکافی و بی‌کیفیت می‌تواند فشار خون طبیعی را در طول خواب شبانه مختل کند و منجر به افزایش فشار خون شود. فشار خون بالا یک ریسک فاکتور مهم برای سکته مغزی و بیماری‌های قلبی عروقی به شمار می‌آید.

بی‌خوابی و سایر اختلالات خواب بر سیستم گردش خون نیز تأثیر منفی دارند. در سایر تحقیقات نیز روابطی بین خواب ناکافی و اختلالاتی مانند دیابت، بیماری قلبی و زوال عقل گزارش شده است.

بهبود کیفیت خواب

نتایج کلی تحقیقات نشان می‌دهد بهبود کیفیت خواب از طریق درمان می‌تواند به کاهش این خطر کمک کند. مدیریت و درمان بی‌خوابی در سنین پایین‌تر یک راه مؤثر برای پیشگیری از سکته در سنین بالاتر است.

به گفته متخصصان، رعایت بهداشت خواب، داشتن یک رژیم غذایی سالم و ورزش منظم، راه‌های کلیدی برای کاهش تأثیر منفی اختلالات خواب، کاهش خطر سکته مغزی و بیماری‌های قلبی عروقی هستند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

منبع: فرادید

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان