خوردن صبحانه مغذی که شامل غلات کامل و محصولات لبنی و پروتئینی است، در کاهش استرس، افسردگی و بهبود سلامت روان نقش مهمی ایفا می کند.
به گزارش خط سلامت در این مطلب رابطه بین خوردن صبحانه با سلامت روان بهتر را توضیح می دهیم.
رابطه خوردن صبحانه با سلامت روان
خوردن منظم صبحانه به دلیل اثرات مثبت آن بر سلامت کلی مانند بهبود خلق و خو، عملکرد شناختی و افزایش کیفیت الگوی غذایی در تمام گروههای سنی توصیه میشود.
سلامت روان یکی از اصلیترین مسائل سلامت جهانی است که با چندین بیماری مهم دیگر از جمله بیماریهای قلبی – عروقی و سکته مغزی در ارتباط است.
مصرف صبحانه به عنوان جزء جدایی ناپذیر از عادات غذایی سالم در نظر گرفته میشود. مصرف منظم صبحانه به دلیل اثرات مثبت آن بر سلامت کلی مانند بهبود خلق و خو، عملکرد شناختی و افزایش کیفیت الگوی غذایی در تمام گروههای سنی توصیه میشود.
حذف وعده صبحانه و بروز افسردگی
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعات حاکی از آن است که حذف وعده صبحانه منجر به افزایش احتمال افسردگی در نوجوانان و بزرگسالان میشود. همچنین اضطراب و پریشانی روانی در نوجوانانی که وعده صبحانه را حذف کرده بودند، مشاهده شده است.
افرادی که صبحانه با ارزش غذایی بالاتر، شامل غلات کامل و محصولات لبنی را مصرف میکردند، امتیاز بالاتر در مورد کیفیت زندگی و امتیاز کمتر در ارتباط با افسردگی و بیماریهای روانی در مقایسه با افراد دریافت کننده صبحانه با کیفیت پایین کسب کردند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.
منبع: سلامت نیوز