12 روش مؤثر برای رها شدن از شر افکار و احساسات منفی

خط سلامت: احساسات منفی مانند اضطراب، خشم، غم از احساساتی هستند که اکثر افراد آن را تجربه کرده اند. این احساسات اگر کنترل نشوند منجر به بیماری های روانی خواهند شد.

12 روش مؤثر برای رها شدن از شر افکار و احساسات منفی

احساسات منفی جزو احساسات ناخوشایند اما اجتناب ناپذیر هستند. این احساسات ممکن است منشا بیرونی داشته باشند یا شاید مشکلی در افکار فرد موجب به وجود آمدن آن ها شده باشد.

به گزارش خط سلامت احساسات و افکار منفی اگر کنترل نشوند کل زندگی فرد را درگیر خواهد کرد. این احساسات می توانند روی روابط فردی، موقعیت شغلی و اجتماعی و توانایی های شخص تاثیر منفی بگذارد.

با 12 روش مؤثر افکار و احساسات منفی را از خود دور کنید

احساسات منفی قطعاً آزاردهنده هستند و باعث ازدست‌رفتن بسیاری از عوامل موفقیت در زندگی شخصی و اجتماعی می‌شوند. در ادامه راه‌حل‌هایی را برای رهایی از احساسات منفی و نزدیک‌شدن به موفقیت به شما معرفی می‌کنیم:

تنفس صحیح و عمیق

وقتی افکار منفی به سراغ شما می‌آیند، نفس آهسته اولین قدم است. هر کار دیگری انجام می‌دهید، کنترل را به دست بگیرید. حتی می‌توانید یک صحنه آرامش‌بخش را تجسم کنید. هرچه توانایی خود را برای انجام چنین تجسم‌هایی افزایش دهید، آرامش سریع‌تر به شما باز خواهد گشت.

دوست‌داشتن خود

دوست‌داشتن خود باعث می‌شود از احساسات منفی خارج شوید و خود را بیشتر از همیشه دوست داشته باشید و سعی کنید با موفقیت‌های کوچک خود خوشحال شوید و برای خود هدیه بگیرید.

نوشتن احساسات

یکی از قوی‌ترین راه‌ها برای غلبه بر احساسات ناخوشایند این است که آنها را از ذهن خود دور کنید که نوشتن می‌تواند در این مورد کمک کند.

نکات مثبت را پیدا کنید

سعی کنید ناامیدی‌ها را کنار بگذارید و از تجربیات خود به دنبال چیزهای مثبت و خوب باشید و روی آنها تمرکز کنید و از هر شکستی، درس بگیرید و در فکر آن باشید که از این درس چگونه در آینده استفاده کنید.

خودت را رها نکنید

گاهی اوقات بهترین راه برای مقابله با احساسات منفی این است که با خودتان مهربان باشید و کاری کنید که ارزش واقعی شما را حفظ کند. باید بهترین عکس‌العمل را داشته باشید تا احساسات منفی از شما دور شود.

احساسات خود را کنترل کرده و بپذیرید

تا زمانی که دیگران را به‌خاطر اشتباهات و احساسات منفی خود سرزنش می‌کنید، خود را ناتوان می‌کنید و اجازه تغییر را به خود نمی‌دهید. تغییر این رفتار و کنترل احساسات به دفع افکار منفی کمک زیادی می‌کند.

انجام کارهای ساده و درعین‌حال مناسب

اگر از کسی عصبانی یا ناامید هستید، می‌توانید با او تماس بگیرید یا با او ملاقات کنید و مشکلات خود را حل کنید. اغلب اوقات با انجام کارهای ساده‌ای ازاین‌دست می‌توانید از شر احساسات بد و منفی خلاص شوید و از بدتر شدن مشکل جلوگیری کنید.

صمیمی بودن با یکی از دوستان یا اعضای خانواده

مهم‌ترین قدم این است که بر احساسات منفی خود غلبه کنید و سپس حتماً یک فرد نزدیک و مورداعتماد را در نظر بگیرید تا با شما صحبت کند و احساسات شما را درک کند و با شما همدردی کند؛ زیرا اگر با مقاومت و مخالفت روبرو شوید به‌سختی قادر به انجام این کار خواهید بود.

احساسات بر شما غلبه می‌کنند

اجازه ندهید احساساتتان بر شما غلبه کند و وحشت نکنید و واکنش ناگهانی نشان ندهید. برای اولین قدم کمی به عقب برگردید، موضوع را بررسی کنید و این بار منطقی‌تر قضاوت کنید و حتماً سعی کنید احساسات مثبت را جایگزین کنید.

از محرک‌ها دوری کنید

اگر افراد یا چیزهایی هستند که معمولاً شما را تحریک می‌کنند، تاحدامکان از آنها دوری کنید. همه ما روزانه به‌اندازه کافی استرس داریم، بودن در کنار افرادی که ما را تحریک می‌کنند به آن می‌افزاید و احساسات منفی را دوچندان می‌کند.

حس شوخ‌طبعی را افزایش دهید

شوخ‌طبعی باعث ایجاد حس خوب و مثبت هم در شما و هم در اطرافیانتان می‌گردد و باعث می‌شود افکار و اتفاقات منفی از شما دور شود و همچنین افراد زیادی تمایل دارند در کنار شما باشند.

ورزش و رژیم غذایی سالم

ورزش شما را از افکار و احساسات منفی دور می‌کند. ترشح اندورفین در مغز را افزایش می‌دهد و استرس و فشار را تا حد زیادی کاهش می‌دهد؛ بنابراین بهتر است حداقل سه بار در هفته ورزش را در برنامه خود قرار دهید تا به‌تدریج احساسات بد و منفی از شما دور شود. شما همچنین باید یک رژیم غذایی سالم و مناسب می‌توانید به بدن و روح خود در کنار هم کمک کنید. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

منبع: دلتا مگ

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان