به جای جراحی درمان آپاندیسیس با آنتی‌بیوتیک ممکن است؟

خط سلامت: مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که بسیاری از بیماران مبتلا به آپاندیسیس بدون عارضه می‌توانند به‌جای جراحی، با درمان آنتی‌بیوتیکی بهبودی یابند و این روش می‌تواند ایمن و مؤثر باشد. پژوهش‌ها نشان داده‌اند که این درمان در مقایسه با جراحی، عوارض کمتری دارد و زمان غیبت از کار را کاهش می‌دهد.

به جای جراحی درمان آپاندیسیس با آنتی‌بیوتیک ممکن است؟

در هر سال، حدود 300,000 نفر در ایالات متحده تحت عمل جراحی برای برداشتن آپاندیس خود قرار می‌گیرند، اما پژوهش‌های جدید نشان می‌دهند که بسیاری از این افراد ممکن است نیازی به جراحی نداشته باشند و به جای آن، درمان با آنتی‌بیوتیک‌ ها گزینه‌ای ایمن و مؤثر باشد.

به گزارش خط سلامت در حالی که جراحی برای برداشتن آپاندیس یکی از روش‌های معمول درمان آپاندیسیس است، یک مطالعه جدید این باور را به چالش کشیده و نشان داده است که آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند به‌عنوان جایگزینی ایمن و مؤثر برای بسیاری از بیماران مبتلا به آپاندیسیس استفاده شوند، به‌ویژه اگر آپاندیس پاره نشده باشد.

در این مطالعه، بیش از 250 نفر از بزرگسالان فنلاندی که به آپاندیسیس (التهاب آپاندیس) مبتلا شده بودند و با آنتی‌بیوتیک درمان شدند، بررسی شدند. این گروه با 270 فرد دیگر که برای درمان آپاندیسیس تحت جراحی قرار گرفتند مقایسه شد و همه این افراد به مدت پنج سال تحت نظر قرار گرفتند.

نتایج نشان داد که دو سوم از افرادی که درمان با آنتی‌بیوتیک دریافت کرده بودند (64 درصد) بدون مشکل و بدون حمله مجدد بهبود یافتند. تنها 36 درصد از آنها در نهایت به جراحی نیاز داشتند، اما هیچ‌کدام از این افراد با عوارض جدی از تاخیر در درمان مواجه نشدند. جالب است که افرادی که درمان با آنتی‌بیوتیک دریافت کرده بودند، به‌طور قابل توجهی دچار عوارض کمتری شدند و به طور میانگین 11 روز کمتر از گروه جراحی از کار مرخصی گرفتند.

این یافته‌ها نشان می‌دهند درمان آپاندیسیس با آنتی‌بیوتیک‌ها می‌تواند یک گزینه منطقی و ایمن باشد. دکتر پائولینا سالمینن، جراح بیمارستان دانشگاه تورکو در فنلاند و سرپرست مطالعه، این نتیجه‌گیری را تأکید کرد و به اهمیت این روش اشاره کرد.

مطالعات پیشین نیز نشان داده بودند که آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند به درمان آپاندیسیس کمک کنند، اما این مطالعات مدت زمان پیگیری کمتری داشتند. در این تحقیق جدید، بیماران برای مدت پنج سال تحت نظر قرار گرفتند، که این مدت طولانی‌تر باعث شد تا مزایا و معایب این روش درمان بهتر نمایان شود.

نکته مهم این است که در این تحقیق تنها بیماران با آپاندیسیس ساده و بدون عارضه مورد بررسی قرار گرفتند؛ به عبارت دیگر، کسانی که آپاندیسشان پاره نشده بود، که با استفاده از سی‌تی‌اسکن تأیید شد. کسانی که آپاندیس آنها پاره شده باشد، نیاز به جراحی دارند.

این نتایج بر این نکته تأکید دارند که آپاندیسیس بدون عارضه لزوماً یک اورژانس جراحی نیست. به گفته دکتر ادوارد لیوینگستون، سردبیر مجله JAMA، بیماران با آپاندیسیس ساده باید گزینه درمان با آنتی‌بیوتیک را در نظر بگیرند، زیرا این درمان شانس بالایی برای موفقیت دارد. اما این بیماران همچنین می‌توانند درمان با جراحی را انتخاب کنند اگر نگران بازگشت مشکل باشند.

 

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان