لیزر موهای زائد به طور کلی ایمن است، با این حال ممکن است برخی از افراد در اثر آن نواحی حساسیت یا تحریک پوستی تجربه کنند.
همچنین، در صورت عدم استفاده صحیح از لیزر یا انجام آن توسط افراد غیرماهر، ممکن است به پوست آسیب وارد شود.
رابطه احتمال سرطان لنف با لیزر چقدر است؟
تحقیقات علمی تا کنون هیچ شواهد قاطعی مبنی بر ارتباط بین استفاده از لیزر موهای زائد و افزایش احتمال سرطان لنفوم نشان ندادهاند.
لیزر موهای زائد تنها به سطح پوست نفوذ میکند و تأثیرات آن محدود به فولیکولهای مو است. بنابراین، تا کنون هیچ ارتباط مستقیمی بین لیزر موهای زائد و سرطان لنفوم یافت نشده است.
لیزر موهای زائد از پرتوهای نوری بسیار متمرکز استفاده میکند تا فولیکولهای مو را تخریب کند. این پرتوهای نوری به صورت انتخابی توسط ملانین (رنگدانه) در مو جذب میشوند که باعث گرم شدن و در نهایت تخریب فولیکول مو میشود. این فرآیند به پوست اطراف آسیب نمیرساند و تنها به فولیکولهای مو متمرکز است.
در مورد نگرانیها درباره ارتباط لیزر موهای زائد و سرطان لنفوم، باید چند نکته را در نظر گرفت:
عمق نفوذ لیزر
لیزرهای مورد استفاده برای حذف موهای زائد تنها به لایههای سطحی پوست نفوذ میکنند و به ساختارهای عمیقتر پوست و بدن نمیرسند. این بدان معناست که پرتوهای لیزر نمیتوانند به سیستم لنفاوی یا سایر ارگانهای داخلی آسیب برسانند.
به گزارش خط سلامت تا به امروز، هیچ مطالعه علمی معتبری نشان نداده که لیزر موهای زائد باعث افزایش خطر سرطان لنفوم یا سایر انواع سرطان شود.
اکثر تحقیقات بر روی ایمنی و کارآیی این روش متمرکز بودهاند و شواهدی مبنی بر بروز سرطان به دلیل استفاده از لیزر موهای زائد وجود ندارد.
تاییدیههای بهداشتی
لیزرهای مورد استفاده برای حذف موهای زائد توسط سازمانهای بهداشتی معتبر مانند FDA (سازمان غذا و داروی آمریکا) تایید شدهاند. این سازمانها به دقت تحقیقات را بررسی کرده و تنها دستگاههایی را تایید میکنند که ایمنی و کارآیی آنها ثابت شده باشد.
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است