بی اختیاری استرسی زنان: کابوسی که به پایان می‌رسد؟

خط سلامت: بی اختیاری استرسی نوعی از بی اختیاری ادرار است که زمانی رخ می دهد که عضلات کف لگن و اسفنکتر مثانه به اندازه کافی قوی نباشند تا ادرار را هنگام افزایش فشار داخل شکم نگه دارند. این افزایش فشار می تواند ناشی از فعالیت هایی مانند سرفه، عطسه، خندیدن، ورزش، بلند کردن اجسام سنگین یا حتی پر شدن مثانه باشد.

بی اختیاری استرسی زنان: کابوسی که به پایان می‌رسد؟

بی اختیاری استرسی نوعی از بی‌اختیاری ادرار است که زمانی رخ می‌دهد که فرد در حال ورزش، عطسه یا سرفه است. این یک مشکل شایع در زنان است که می‌تواند ناشی از بارداری ، زایمان یا یائسگی باشد.

به گزارش خط سلامت داروی آزمایشی به نام TAS-303 در کاهش نشت ادرار مرتبط با بی اختیاری استرسی موثرتر از دارونماها بوده است.

دارویی برای درمان بی اختیاری استرسی

داده‌های کارآزمایی‌های بالینی نشان می‌دهد یک داروی جدید به نام TAS-303 می‌تواند به زنان در مقابله با بی اختیاری استرسی کمک کند. این دارو که در حال حاضر TAS-303 نام دارد، دفعات نشت ادرار را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد.

نتایج این کارآزمایی نشان داد دارویTAS-303 در مقایسه 58 درصد کاهش در دفعات نشت ادرار را به همراه داشت.

علاوه بر این در حدود 65 درصد از زنانی که TAS-303 مصرف می‌کردند، شدت بی‌اختیاری استرسی آنها حداقل به نصف کاهش یافت، در حالی که این رقم در گروه دارونما 53 درصد بود.

داروی TAS-303 چگونه عمل می‌کند؟

TAS-303 در دسته داروهایی به نام مهارکننده‌های انتخابی بازجذب نوراپی‌نفرین (SNRIs) قرار می‌گیرد. این داروها معمولاً برای درمان اختلالات روانی مانند افسردگی و ADHD استفاده می‌شوند. با این حال، تحقیقات نشان داده است که آنها همچنین می‌توانند با افزایش فشار در مجرای ادرار، از بی اختیاری استرسی جلوگیری کنند.

محققان می‌گویند مطالعات بیشتری برای تأیید اثربخشی TAS-303 و یافتن اینکه آیا می‌توان آن را با خیال راحت با سایر درمان‌ها، مانند تمرینات کف لگن، ترکیب کرد، مورد نیاز است.

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان