به دنبال رازهای زندگی بدون دعوا و مرافعه هستید؟ این مقاله را از دست ندهید!

خط سلامت: دعوا در زندگی مشترک همیشه اتفاق بدی نیست. این امر گاهی اوقات می‌تواند فرصتی برای یادگیری و رشد باشد. با این حال وقوع مکرر مشاجرات و دعواهای بی دلیل، صمیمت را خدشه دار می کند؛ بنابراین لازم است از بروز افراطی مشاجرات لفظی جلوگیری شود.

به دنبال رازهای زندگی بدون دعوا و مرافعه هستید؟ این مقاله را از دست ندهید!

دعوا و مشاجره جزء جدایی ناپذیر روابط است. با این حال شما می‌توانید با کمی تلاش و آگاهی از مشاجره های افراطی در رابطه عاطفی خود جلوگیری کرد.

به گزارش خط سلامت در این مطلب، به بررسی چهار راهکار کلیدی برای کاهش دعوا با شریک زندگی می‌پردازیم. با ما همراه با شید.

پیشگیری از دعواهای بی دلیل در زندگی مشترک

موافقت با اتهامات

اولین قدم برای جلوگیری از تشدید درگیری، موافقت با اصل اتهامات است. این به معنای پذیرفتن کامل تقصیر نیست، بلکه نشان‌دهنده‌ی درک و همدلی شما با احساسات همسرتان است.

به عنوان مثال، اگر همسرتان شما را به خودخواهی متهم می‌کند، به جای اینکه فوراً روی موضع دفاعی قرار بگیرید، می‌توانید بگویید: می‌فهمم که اینطور احساس می‌کنی. گاهی اوقات در مورد نیازهای خودم زیادی فکر می‌کنم.

پاسخگویی به جای حالت تدافعی

به جای اینکه در مقابل انتقادات همسرتان جبهه بگیرید، سعی کنید به طور مسئولانه به آن‌ها پاسخ دهید. این به معنای گوش دادن فعال به حرف‌های او، بدون قضاوت و برقراری ارتباط با لحنی آرام و محترمانه است. حتی اگر با نظر او مخالف هستید، می‌توانید با گفتن چیزی مانند "من دیدگاه شما را درک می‌کنم، اما نظر خودم این است که..." به او احترام بگذارید.

شناسایی نقش خود در درگیری ها

به یاد داشته باشید که هر مشاجره‌ای دو طرف دارد. به جای اینکه فقط روی اشتباهات همسرتان تمرکز کنید، سعی کنید نقش خود را در ایجاد مشکل نیز پیدا کنید. از خودتان بپرسید که چه کاری می‌توانستید متفاوت انجام دهید تا از بروز درگیری جلوگیری شود.

ریشه یابی مشکلات

در زمانی که آرام هستید، با شریک زندگی خود در مورد ریشه یابی مشکلات صحبت کنید. ببینید چه موضوعات اساسی در بیشتر دعواهایتان مشترک است. با حل کردن این مسائل بنیادی، می‌توانید از بروز بسیاری از مشاجرات در آینده جلوگیری کنید.

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان