روزانه چقدر کره بادام زمینی می توانیم بخوریم؟

خط سلامت: اسید اولئیک، یکی از چربی‌های اصلی موجود در کره بادام زمینی، به تنظیم کلسترول، فشار خون و سطح قند خون کمک می‌کند. کنترل این عوامل می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد. با این حال، مصرف کره بادام زمینی باید در حد اعتدال صورت گیرد تا از بروز مشکلات سلامتی جلوگیری شود.

روزانه چقدر کره بادام زمینی می توانیم بخوریم؟

تحقیقات نشان می‌دهند که اسید اولئیک موجود در کره بادام زمینی نقش مهمی در تنظیم کلسترول، فشار خون و سطح قند خون ایفا می‌کند. این عوامل به طور مستقیم با خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط هستند و نگه‌داشتن آن‌ها تحت کنترل می‌تواند به بهبود سلامت قلب کمک کند.

به گزارش خط سلامت، با این حال، مصرف کره بادام زمینی باید به صورت متعادل باشد، زیرا مصرف بیش از حد آن می‌تواند منجر به افزایش کالری و چربی‌های ناسالم در رژیم غذایی شود. بررسی دقیق‌تر تأثیرات این چربی بر سلامت می‌تواند به ایجاد راهکارهای بهتری برای مصرف صحیح آن کمک کند.

کره بادام زمینی روزانه باید در حد اعدال مصرف شود. بیش از 2 قاشق غذاخوری، تقریباً 32 گرم، در روز مصرف نکنید.

این نوع کره از ترکیب بادام زمینی بوداده به شکل خمیر غلیظی تهیه می‌شود و حاوی مواد مغذی مختلفی است که سلامتی را ارتقا می‌دهند. با این حال، همیشه باید برچسب مواد غذایی را برای بررسی مواد ناسالم مانند شکر، چربی ترانس و روغن های گیاهی بررسی کنید.

کره بادام زمینی منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است، از جمله:

  • ویتامین E
  • ویتامین B3
  • ویتامین B6
  • منیزیم
  • منگنز

جدول: ارزش غذایی کره بادام زمینی طبیعی (32 گرم)

مقدار به گرم ماده مغذی
۱۹۰ کالری
۸ پروتئین
۱۶ چربی
۷ کربوهیدرات
۳ فیبر
۱ شکر

فواید کره بادام زمینی برای سلامتی

  1. خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد: اسید اولئیک یکی از چربی های اصلی کره بادام زمینی است و به تنظیم کلسترول، فشار خون و سطح قند خون کمک می کند. تحت کنترل نگه داشتن این عوامل خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد. محتوای اسید چرب امگا 6 کره بادام زمینی همچنین به بهبود سطح کلسترول خوب (لیپوپروتئین با چگالی بالا) کمک می کند و سطح کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم) را کاهش می دهد.
  2. از دیابت جلوگیری می کند: اسید اولئیک به کاهش مقاومت به انسولین کمک می کند، که عاملی است که در افزایش سطح قند و ایجاد دیابت نقش دارد.
  3. با رادیکال های آزاد مبارزه می کند: آنتی اکسیدان هایی مانند منگنز، ویتامین E و رسوراترول موجود در بادام زمینی ممکن است به مقابله با اثر رادیکال های آزاد در بدن کمک کنند. رادیکال های آزاد خطر ابتلا به بیماری های مزمن از جمله سرطان را افزایش می دهند. خوردن بادام زمینی می تواند این خطر را کاهش دهد. یک مطالعه نشان می دهد که بو دادن بادام زمینی قبل از تهیه کره بادام زمینی محتوای آنتی اکسیدان آن را افزایش می دهد.
  4. به کاهش وزن کمک می کند: اگر در حد متعادل مصرف شود و جایگزین چربی های ناسالم شود، چربی های غیراشباع موجود در کره بادام زمینی می تواند به کاهش وزن شما کمک کند. پروتئین و فیبر موجود در کره بادام زمینی می تواند به شما کمک کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.

عوارض مصرف بیش از حد کره بادام زمینی

خوردن کره بادام زمینی در حد اعتدال، مواد مغذی مفیدی را برای شما فراهم می کند. با این حال، خوردن بیش از حد آن می تواند باعث افزایش وزن شود زیرا سرشار از کالری و چربی است. در صورت مصرف مارک های تجاری کره بادام زمینی که اغلب دارای قند، روغن و چربی هستند، خطر افزایش وزن حتی بیشتر می شود.

آلرژی به بادام زمینی

برخی از افراد ممکن است به محصولات بادام زمینی از جمله کره بادام زمینی حساسیت داشته باشند. اگر آلرژی دارید از کره بادام زمینی خودداری کنید زیرا یک واکنش آلرژیک است که می تواند تهدید کننده زندگی باشد.

کمبود مواد معدنی

محتوای بالای فسفر در بادام زمینی می تواند جذب سایر مواد معدنی را در بدن محدود کند. اگر از کمبود مواد معدنی مانند کم خونی ناشی از فقر آهن یا کمبود روی رنج می برید، رژیم غذایی حاوی غذاهای غنی از فسفر می تواند این شرایط را تشدید کند.

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست