12 راهکار پزشکان برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا در فصل سرما

خط سلامت: هر سال بین ۳ تا ۱۱ درصد از جمعیت ایالات متحده دچار آنفولانزا می‌شوند و این درصد با سرماخوردگی معمولی حتی بیشتر است. مؤسسه ملی سلامت (NIH) برآورد می‌کند که بیشتر افراد هر سال دو تا سه بار سرما می‌خورند.

12 راهکار پزشکان برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا در فصل سرما

یکی از بهترین راه‌ها برای جلوگیری از بیماری ، به گفته دکتر پریانکا چاولا، پزشک مراقبت‌های اولیه در مرکز پزشکی تافتس در آمریکا، فاصله گرفتن از افرادی است که بیمار هستند. اما به دلیل محیط کاری‌شان، متخصصان سلامت بیشتر در معرض خطر بیماری قرار دارند.

به گزارش خط سلامت پژوهشی منتشر شده در مجله «ویروس‌های آنفولانزا و دیگر ویروس‌های تنفسی» نشان می‌دهد این مسئله برای متخصصان سلامت در تقریباً تمام محیط‌های مراقبت بهداشتی صادق است. این یعنی پزشکان باید به رعایت عادات سالمی که از بیمار شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند، توجه ویژه‌ای داشته باشند.

12 راهکار برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا در فصل سرما

13 راهکار توصیه شده توسط پزشکان برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا در پزشکان و کادر درمان و همچنین سایر افراد عبارت است از:

ورزش 

به گفته دکتر چاولا، ورزش منظم بهترین دارو است. او بیان می‌کند که ورزش‌های گروهی را برای ایجاد مسئولیت‌پذیری و حس جامعه می‌پسندد و همچنین پیاده‌روی را که نیاز به تجهیزات خاصی ندارد، بسیار مؤثر می‌داند. دکتر شین دیویس و دکتر کوری فیشر نیز به اهمیت ورزش منظم برای کاهش خطر ابتلا به عفونت‌ها اشاره دارند.

استفاده از ماسک 

بسیاری از پزشکان همچنان از ماسک در محیط‌های کاری شلوغ یا زمان استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند تا احتمال بیماری را کاهش دهند.

آگاهی از وضعیت بیماری‌های 

بررسی سطح شیوع بیماری‌های مختلف در جامعه و استفاده از ماسک در صورت افزایش سطح بیماری‌ها، به کاهش احتمال بیمار شدن کمک می کند.

خواب کافی

خواب کافی، حداقل هفت ساعت در شب، برای سلامتی عمومی ضروری است. به گفته پزشکان، کمبود خواب نه تنها مبارزه با عفونت‌ها را سخت‌تر می‌کند، بلکه به دشواری بیدار شدن برای ورزش هم منجر می‌شود.

مدیریت استرس 

دکتر چاولا توضیح می‌دهد استرس طولانی‌مدت می‌تواند سلامت جسمی و روانی را تحت تاثیر قرار دهد. ورزش، تغذیه سالم و خواب منظم از روش‌های اصلی او برای مدیریت استرس هستند.

تغذیه سالم و آب‌رسانی کافی

پزشکان در مواقعی که احساس شروع بیماری دارند، به تغذیه و آب‌رسانی مناسب توجه می‌کنند. دکتر چاولا از سبزیجات، میوه‌ها، غلات کامل و پروتئین‌های سالم در رژیم غذایی خود استفاده می‌کند.

استفاده از قرص زینک

به گفته دکتر کلمنت روز، مصرف قرص‌های زینک در شروع علائم سرماخوردگی ممکن است مدت زمان بیماری را کاهش دهد. ویتامین C نیز می‌تواند شدت علائم سرماخوردگی را کم کند.

شستن دست ها

شستن دست‌ها یکی از مهم‌ترین اقدامات برای پیشگیری از بیماری است. پزشکان توصیه می‌کنند بعد از لمس سطوح مشترک، دست دادن با دیگران، و قبل از غذا خوردن حتماً دست‌ها شسته شود.

اجتناب از دست زدن به صورت 

پزشکان سعی می‌کنند از لمس صورت خود خودداری کنند، زیرا ویروس‌ها می‌توانند از این طریق به راحتی وارد دستگاه تنفسی فوقانی شوند.

دریافت واکسن آنفولانزا 

دریافت واکسن آنفولانزا از اقدامات پیشگیرانه موثر برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا است. واکسن آنفولانزا خطر ابتلا را کاهش می‌دهد و حتی اگر فرد بیمار شود، علائم خفیف‌تری را تجربه می‌کند.

در میز کار خود غذا نخورید

بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند که هنگام غذا خوردن، از کار دوری کنید و از میز کار خود استفاده نکنید تا از ورود میکروب‌ها به دهان جلوگیری شود.

استراحت در خانه

به گفته دکتر بلنچارد، استراحت در خانه نه تنها به بهبودی سریع‌تر کمک می‌کند، بلکه از انتقال بیماری به دیگران نیز جلوگیری می‌کند و خطر عفونت‌های ثانویه را کاهش می‌دهد.

 

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان