جوش‌های داخل گوش تان را با این 9 روش از بین ببرید!

خط سلامت: آیا با جوش‌های آزاردهنده داخل گوش دست‌وپنجه نرم می‌کنید؟ جوش‌های داخل گوش نه تنها دردناک هستند، بلکه می‌توانند در صورت عفونت شدید باعث مشکلات شنوایی شوند. خوشبختانه، با رعایت چند راهکار ساده و استفاده از درمان‌های خانگی می‌توانید به‌طور طبیعی از شر این جوش‌های مزاحم خلاص شوید.

جوش‌های داخل گوش تان را با این 9 روش از بین ببرید!

در فرایند درمان جوش های داخل گوش ، اولین و مهم‌ترین قانون این است که به هیچ عنوان جوش را نترکانید؛ زیرا این کار ممکن است منجر به عفونت شود.

در این مقاله، ۹ درمان خانگی موثر برای درمان و پیشگیری از جوش‌های داخل گوش را بررسی می‌کنیم.

علت بروز جوش در گوش چیست؟

به گفته دکتر رینکی کاپور، متخصص پوست و جراح در کلینیک زیبایی، "جوش‌های مزاحم همیشه در زمان نامناسبی روی پوست ظاهر می‌شوند. این جوش‌ها می‌توانند در هر نقطه از بدن، حتی در گوش خارجی، کانال گوش یا پشت گوش ظاهر شوند.

این جوش‌ها به دلیل تجمع چربی‌های بدن، عرق، سلول‌های مرده پوست و میکروب‌ها به وجود می‌آیند. از آنجایی که گوش فاقد چربی و انعطاف‌پذیری است، جوش‌های داخل گوش معمولاً دردناک هستند."

۹ درمان خانگی برای از بین بردن جوش داخل گوش

کمپرس گرم

یک پارچه تمیز را در آب گرم خیسانده و سپس آب آن را بگیرید. پارچه را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی جوش قرار دهید. فشار زیادی به آن وارد نکنید. این کار به کاهش التهاب و نرم شدن جوش کمک می‌کند و باعث می‌شود جوش به‌صورت طبیعی تخلیه شود.

پراکسید بنزوئیل

از کرم‌های ضدجوش حاوی ۲ تا ۱۰ درصد پراکسید بنزوئیل استفاده کنید. ناحیه مورد نظر را تمیز کرده و کرم را به آرامی روی جوش بزنید. این کار باعث از بین رفتن عفونت باکتریایی و بهبود سریع جوش می‌شود.

کرم رتینوئید

این درمان فقط برای جوش‌های روی سطح گوش مناسب است. ۲۰ دقیقه پس از شستشوی پوست، مقدار کمی از کرم را روی جوش بزنید. قبل از بیرون رفتن، حتماً از کرم ضدآفتاب استفاده کنید.

ژل نئوسپورین

اگرچه نئوسپورین بهترین درمان برای آکنه نیست، اما به دلیل داشتن خواص مرطوب‌کنندگی و ترمیم پوست، می‌تواند به تسکین موقت و ترمیم مناطق آسیب‌دیده پوست کمک کند. روزانه ۳ تا ۴ بار ژل را روی جوش بزنید.

روغن درخت چای

روغن درخت چای دارای خواص ضدالتهابی و ضدباکتری است که می‌تواند باکتری‌های ایجادکننده جوش را از بین ببرد. با استفاده از یک گوش‌پاک‌کن، روغن درخت چای را روی جوش بمالید و بگذارید یک شب بماند. این کار را چند روز تکرار کنید.

روغن جوجوبا

مقداری روغن جوجوبا را با استفاده از یک گوش‌پاک‌کن روی جوش بزنید. بعد از ۳۰ دقیقه اضافات روغن را پاک کنید. این کار را دو تا سه بار در روز انجام دهید.

آب مرکبات

مقداری آب خالص مرکبات دلخواه خود را بگیرید. با استفاده از گوش‌پاک‌کن، آن را روی جوش بمالید. بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با آب ولرم بشویید. این کار را دو بار در روز انجام دهید.

استفاده از سیر

دو حبه سیر پوست‌کنده را در روغن خردل یا کنجد حرارت دهید. سیرها را کمی فشار داده و مخلوط را گرم کنید تا سیرها سیاه شوند. روغن را صاف کرده و بگذارید خنک شود. روغن را روی جوش بیرونی گوش بمالید یا دو تا سه قطره در گوش بریزید و بعد از چند دقیقه تمیز کنید. این کار را دو بار در روز انجام دهید.

استفاده از ماست

ماست دارای خواص ضدباکتری، ضدقارچ و پروبیوتیک است که می‌تواند برای درمان جوش‌ها و آکنه استفاده شود. همچنین ماست دارای آنتی‌اکسیدان‌هایی است که می‌تواند به بهبود ظاهر پوست کمک کند.

نتیجه‌گیری

قبل از استفاده از این درمان‌ها حتماً با پزشک یا متخصص پوست خود مشورت کنید. اگر جوش بسیار دردناک یا عمیق در گوش است، بهتر است پزشک بهترین روش درمانی را تعیین کند. برای جلوگیری از بروز جوش، گوش‌های خود را خشک و تمیز نگه دارید و از خاراندن یا مالش جوش پرهیز کنید.

برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان