محققان دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو، با بررسی بیش از 4000 نفر به مدت 30 سال دریافتند هر ساعت اضافی تماشای تلویزیون در سن 23 سالگی، با افزایش 26 درصدی خطر ابتلا به بیماری قلبی در طول زندگی مرتبط است.
به گزارش خط سلامت این ارتباط در مورد حملات قلبی و سکته مغزی نیز مشاهده شد.
چرا زمان طولانی برای نگاه کردن به صفحه نمایش خطرناک است؟
تماشای تلویزیون و استفاده از تلفن همراه و کامپیوتر، زمانهایی را که میتوان به فعالیتهای بدنی، خواب کافی و تعاملات اجتماعی اختصاص داد، میگیرد.
همچنین مشخص شده است عادات مربوط به استفاده از صفحه نمایش در جوانی، اغلب در طول زندگی ادامه پیدا میکنند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهند.
نتایج این مطالعه:
نتایج این مطالعه نشان می دهد:
عادات زندگی در دوران جوانی، تأثیر طولانیمدتی بر سلامت قلب در آینده دارند. هر ساعت اضافی تماشای تلویزیون در هر سنی، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
چه باید کرد؟
محدود کردن زمان صفحه نمایش
تلاش کنید زمان کمتری را جلوی صفحه نمایش بگذرانید و فعالیتهای بدنی بیشتری داشته باشید.
توجه به عادات زندگی
داشتن یک سبک زندگی سالم، شامل تغذیه مناسب، خواب کافی و فعالیت بدنی منظم، برای حفظ سلامت قلب ضروری است.
این مطالعه زنگ خطری برای جوانان است و نشان میدهد که عادات زندگی در دوران جوانی، تأثیر قابل توجهی بر سلامت قلب در آینده دارند. بنابراین، محدود کردن زمان صفحه نمایش و داشتن یک سبک زندگی سالم، از مهمترین اقداماتی است که میتوان برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی انجام داد.
برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است