علل ابتلا به مشکلات قلبی زنان از دهه سوم به بعد

خط سلامت: سلامت قلب زنان پس از یائسگی به سرعت کاهش می یابد.

علل ابتلا به مشکلات قلبی زنان از دهه سوم به بعد
تحقیقات جدید نشان می دهد زنان یائسه ممکن است در معرض افزایش خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی باشند.

به گزارش خط سلامت این می تواند به این دلیل باشد که تولید استروژن پس از یائسگی کاهش می یابد و تصور می شود استروژن به طرق مختلف از قلب محافظت می کند.

به گفته کارشناسان مطالعه جدید نیاز زنان به اولویت دادن به سلامت قلب خود را در تمام سنین برجسته می کند.

بر اساس یک مطالعه جدید احتمال ابتلا به مشکلات قلبی عروقی مانند حمله قلبی یا سکته، پس از یائسگی زنان به شدت افزایش می یابد.

الا ایشاایا، پزشک متخصص داخلی می گوید: این مطالعه یکی از اولین مطالعه هایی است که نشان می دهد خطر قابل توجهی افزایش یافته پس از یائسگی قرار دارید و خطر ابتلا به حوادث قلبی با مردان در این سن تقریبا مطابقت دارد.

کارشناسان گفتند این تحقیق که در 7 آوریل در کنفرانس کالج قلب و عروق آمریکا ارائه شد، نیاز به شناسایی و درک علائم اولیه مشکلات قلبی عروقی در این جمعیت را برجسته می کند. بیماری قلبی که یک مشکل سلامت مردان در نظر گرفته می‌شود، با وجود اینکه علت اصلی مرگ و میر زنان و مردان در ایالات متحده است، اغلب هنوز در زنان تحت درمان قرار نمی‌گیرد.

چگونه یائسگی بر سلامت قلب تأثیر می گذارد

از قبل مشخص شده است زنان یائسه نسبت به بیماری‌های قلبی آسیب‌پذیرتر هستند، زیرا سطح هورمون استروژن پایین‌تری دارند که کلسترول «بد» را کنترل می‌کند و عملکردهای دیگری را انجام می‌دهد که از قلب محافظت می‌کند.

چگونه از سلامت قلب محافظت کنیم

به گفته  مگان کامات،  متخصص قلب باید حتی قبل از یائسگی محافظت از قلب را آغاز کنید.

یکی از بهترین کارهایی که زنان یائسه می‌توانند انجام دهند، اتخاذ یک رویکرد پیشگیرانه در سال‌های پیش از یائسگی است، که می‌تواند تا سال‌های پس از یائسگی ادامه یابد.  زنان باید مسئولیت سلامت قلب و عروق خود را بر عهده بگیرند و این با رژیم غذایی، ورزش و اصلاح سبک زندگی سالم برای قلب شروع می شود.

پترا زوبین ماسلوف، پزشک متخصص قلب و عروق گفت این تغییرات سبک زندگی شامل ترک سیگار و مدیریت استرس از طریق روش هایی مانند یوگا و مدیتیشن است.

همچنین مهم است به طور منظم در مورد کلسترول، فشار خون و خطر کلی بیماری قلبی با پزشک مشورت کنید .

اگر متوجه علائم بیماری قلبی شدید، مانند سنگینی قفسه سینه، سوزش سر دل، خستگی مزمن، یا درد در گردن، فک یا کمر،  با پزشک متخصص بلافاصله مشاوره کنید.

از آنجایی که برخی از علائم با سایر بیماری ها همپوشانی دارند، او توصیه می کند در صورت داشتن مشکلات سلامتی که با وجود درمان ادامه دارند، به متخصص قلب مراجعه کنید.

 بیماری قلبی قابل پیشگیری و درمان است. هیچ وقت برای شروع به مراقبت بهتر از خود دیر نیست. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان