چرا زنان بیشتر از مردان به دکتر مراجعه می کنند؟

خط سلامت: دکتر رفتن برای بسیاری از مردان امری دشوار است. پژوهش ها نشان داده است یکی از مهم ترین عواملی که درمان مشکلات پزشکی مردان را پیچیده می کند، انکار بیماری و مراجعه دیرهنگام به پزشک است.

چرا زنان بیشتر از مردان به دکتر مراجعه می کنند؟

دکتر رفتن برای بسیاری از مردان امری دشوار است. بسیاری از مردان باوجود اینکه از مشکلات جسمانی و احساس درد در نواحی مختلف بدن رنج می برند، باز هم در برابر مراجعه به پزشک مقاومت می کنند و امکان تشخیص زودهنگام را از خود می گیرند.

به گزارش خط سلامت مردان غالبا در برابر مراجعه به دکتر مقاومت نشان می دهند. مردان معمولا زمانی به پزشک متخصص مراجعه می کنند که بیماری پیشرفت کرده است، تشخیص دیر هنگام بیماری، فرایند درمان را برای مردان دشوار می کند.

دکتر رفتن و مقاومت مردان در برابر آن

  دکتر رفتن برای بسیاری از مردان امری دشوار است. 

مردان معمولا ترجیح می دهند وجود مشکلات سلامتی را انکار کنند یا از داروهای بدون نسخه و انواع مختلف درمان های گیاهی برای کاهش علایم خود استفاده کنند.

مطابق آمارها مردان اغلب وقتی برای اولین بار به پزشک مراجعه می‌کنند که مشکلی برای سلامتی آنها به وجود آمده باشد؛ امری که تشخیص دیرهنگام و پیچیده شدن پروسه درمان را در پی دارد.

مردان و مقاومت در برابر دندانپزشکی

آمارها نشان داده است ۶۰ درصد زنان برای وضعیت دندان‌های خود به دکتر دندانپزشک مراجعه می کنند، درحالی که این میزان برای مردان به ۵۴ درصد می‌رسد. همچنین۵۳ درصد از زنان و ۴۲ درصد از مردان برای درمان مشکلات سلامتی به پزشک متخصص مراجعه می کنند.

مردان از چه زمانی به سلامتی خود اهمیت می دهند؟

پس از سن ۶۵ سالگی، آمارهای مربوط به رفتارهای سلامتی مردان به زنان نزدیک می‌شود.

چرا زنان بیشتر از مردان به دکتر مراجعه می کنند؟

محققان اعلام کرده اند زنان بیشتر به پزشک مراجعه می‌کنند، زیرا تحت فشار اجتماعی برای مواظبت از دیگران و از خود هستند.

همچنین انتظار از مردان به طور سنتی این است که در مقابل درد تحمل بیشتری به خرج دهند؛ همین امر می تواند تاحدودی مقاومت مردان در برابر مراجعه به پزشک را توجیه کند.

جامعه‌شناسان عقیده دارند مردان لزوماً کمتر از زنان به سلامت خود اهمیت نمی‌دهند، بلکه مساله این است که آنها به طور متفاوتی به این قضیه نگاه می‌کنند. در واقع مردان به بدن به شکل یک ماشین نگاه می‌کنند و به همین خاطر تا زمانی که عملکرد این ماشین خوب است، اختلالات یا علائم را کم‌اهمیت جلوه می‌دهند یا توجهی به آن‌ها نمی‌کنند.

به گفته پزشکان، بیماری‌های مردانه‌ای نظیر سرطان بیضه، سرطان پروستات، مشکلات ادراری یا نعوظ همچنان تابو به شمار می‌ آیند و این از دلایل عدم مراجعه به موقع به پزشک در مردان به است.

مقاومت مردان در برابر مراجعه به روانشناس

آمارها حاکی از آن است که مردان نه تنها در برابر بیماری های جسمانی، بلکه در برابر پذیرش مشکلات سلامت روان و مراجعه به روانشناس هم مقاومت نشان می دهند. 

عدم مراجعه مردان به پزشک تنها مختص بیماری‌های جسمی نیست و در زمینه بیماری‌های مرتبط با روان نیز آنان از رفتن به دنبال معالجه خودداری می‌کنند. مطالعات متعدد نشان می‌دهد مردان معمولا نمی‌گویند چه زمانی حالشان خوب نیست، زیرا نمی‌خواهند ضعف‌های خود را بپذیرند. مطابق آمارها، ۷۵ درصد از مرگ و میر ناشی از خودکشی در کشور فرانسه را مردان تشکیل می‌دهند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان