آخرین یافته ها از مصرف کافئین بیش از حد /لرزش بدن، نشخوار فکری، خشم و عدم تمرکز

خط سلامت: کافئین در نوشیدنی‌های مختلفی مانند قهوه،چای و نوشابه وجود دارد. کافئین بیش از حد منجر به بروز مشکلات جسمانی و روانی می شود.

آخرین یافته ها از مصرف کافئین بیش از حد /لرزش بدن، نشخوار فکری، خشم و عدم تمرکز

کافئین با تاثیرات اولیه‌ای که دارد باعث احساس پر انرژی بودن می شود زیرا با مصرف کافئین احساس خستگی نمی کنید، اما در دراز مدت باعث مشکلات متعددی می شود.

به گزارش خط سلامت مصرف بیش از حد کافئین باعث لرزش بدن، نشخوار فکری، خشم و عدم تمرکز می شود.

اثرات منفی کافئین زیاد

کافئین بیش از حد عواقب جدی برای سلامت روان و سلامت جسمانی دارد:

اختلال در عملکرد قلب

کافئین به طور موقت ضربان قلب و فشار خون شما را افزایش می دهد که منجر به مشکلاتی مانند ضربان قلب نامنظم و تپش قلب و احساس ناخوشایند بال زدن در قفسه سینه می شود. هنگامی که کافئین با نوشیدنی‌های دیگر مانند الکل و نوشیدنی‌های انرژی زا مخلوط می شود، خطر عوارض بیشتر می شود.

کاهش کلسیم

مطالعات نشان می دهد کافئین کلسیم را کاهش داده و منجر به تحلیل استخوان می شود که برای بدن در حال رشد نوجوانان بسیار تأثیرگذار است. تحقیقات دیگر نشان می دهد که نوشابه‌های گازدار نیز با افزایش خطر شکستگی استخوان همراه است.

بی خوابی یا اختلال در خواب

مصرف بیش از حد کافئین از نظر جسمی و روانی در پایان روز و خوابیدن مشکل ایجاد می کند. کمبود خواب منجر به مشکلات دیگری مانند خستگی در طول روز، استرس بیشتر، تحریک پذیری و مشکل در تمرکز می شود. نوجوانان برای رشد سالم به خواب کافی نیاز دارند زیرا در زمان استراحت هورمون رشد ترشح می شود.

توقف رشد مغز

کافئین منجر به افزایش فعالیت در مغز می شود. با این حال، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد مانع رشد مغز در جوانان می شود به این دلیل که کافئین بر خواب و سپس بر رشد مغز تأثیر می گذارد.

ناراحتی معده

کافئین اسید معده را افزایش می دهد که منجر به مشکلات روده مانند سوزش سر دل یا حالت تهوع می شود. اگر استرس دارید، این مشکلات بدتر می شوند. کافئین همچنین باعث ادرار مکرر می شود.

زیبایی

کافئین تولید کلاژن پوست را کاهش می دهد، پروتئینی که با خاصیت ارتجاعی پوست مرتبط است. کاهش این پروتئین منجر به چین و چروک های زودرس می شود. قهوه نیز باعث لکه دار کردن دندان‌ها می شود وزیبایی لبخند را کاهش می دهد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان