خواص بادام هندی برای قلب، سرطان،درد، بینایی و مغز + بهترین شیوه مصرف

خط سلامت: بادام هندی Anacardium occidentale L از نظر علمی آجیل نیستند بلکه دانه است. یک ماده محبوب است که در بسیاری از غذاهای هندی و جایگزین های لبنی مانند خامه و شیر بادام هندی استفاده می شود.

خواص بادام هندی برای قلب، سرطان،درد، بینایی و مغز + بهترین شیوه مصرف

بادام هندی طعم غنی از میوه های خشک دارد. بادام هندی روی درختان همیشه سبز بومی برزیل رشد می کند که بعدها به کشورهای آمریکای جنوبی رسید. پرتغالی ها بادام هندی را در قرن شانزدهم به هند و آفریقا صادر کردند. 33 نوع بادام هندی شناسایی شده است که تنها 26 نوع آن به فروش می رسد.

به گزارش خط سلامت نوع W-180 به عنوان "پادشاه بادام هندی" شناخته می شود. بادام هندی از نظر ارزش غذایی سرشار از توکوفرول ها، فیتواسترول ها، لیپیدهای فنولیک و بسیاری از ترکیبات فعال زیستی است که همگی فواید زیادی برای سلامتی ما دارند. 

ارزش غذایی بادام هندی:

اجزای تغذیه ای       ارزش هر 100 گرم

کربوهیدرات ها                30 گرم

پروتئین                            18 گرم

چربی                              44 گرم

فیبر                                 3.3 گرم

کالری                              553 کیلو کالری

قند                                      5.9 گرم

سدیم                               12 میلی گرم

اهن                                6.68 میلی گرم

کلسیم                                37 میلی گرم

ویژگی های بادام هندی

بادام هندی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد همچنین بادام هندی درد را کاهش می دهد.

بادام هندی خواص ضد دیابتی داشته و اثرات ضد سرطانی دارد.

بادام هندی محافظ قلب است.

بادام هندی خاصیت ضد میکروبی دارد.

فواید شگفت انگیز بادام هندی برای سلامت 

بادام هندی برای قلب

خوردن بادام هندی اثرات محافظتی قلبی دارد. یک بررسی سیستماتیک در سال 2019 ثابت کرد خوردن بادام هندی می تواند سطح تری گلیسیرید و فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را بهبود بخشد.خوردن بادام هندی می تواند به عادی سازی فشار خون و سطح تری گلیسیرید کمک کند.

بادام هندی و سرطان

بادام هندی سرشار از پروآنتوسیانیدین است، فلاونول مرتبط با تکثیر سلول های سرطانی. علاوه بر این، وجود مس و سایر مواد معدنی در بادام هندی به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده کمک می کند. خوردن بادام هندی به مبارزه با سرطان کمک می کند. 

 بادام هندی برای درد و تورم

سیتوکین های پیش التهابی در روند درد پاتولوژیک نقش دارند. بادام هندی با جلوگیری از تولید سیتوکین های التهابی و مسدود کردن سیتوکین های پیش التهابی دارای خواص ضد التهابی و کاهش دهنده درد است. علاوه بر این، بادام هندی دارای خواص پاک کنندگی رادیکالی است که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب کمک می کند. این نشان می دهد خوردن بادام هندی به کاهش درد و تورم کمک کند. 

 بادام هندی برای ساخت هموگلوبین

هموگلوبین پروتئینی است که گلبول های قرمز خون را قادر به حمل اکسیژن می کند. آهن و مس ریز مغذی های ضروری برای تشکیل هموگلوبین هستند. بادام هندی سرشار از آهن و مس است و بنابراین می تواند به تشکیل هموگلوبین کمک کند.

همچنین خوردن بادام هندی می تواند به مدیریت اختلالات خونی کمک کند. با این حال، شواهد علمی محدودی برای اثبات این ادعاها وجود دارد، و ما هنوز به مطالعات بیشتری برای کشف این یافته ها نیاز داریم.

 بادام هندی و بهبود بینایی

بادام هندی حاوی آنتی اکسیدان زآگزانتین است که از لکه زرد چشم در برابر آسیب های خارجی محافظت می کند و بینایی را بهبود می بخشد. بنابراین خوردن بادام هندی به بهبود بینایی کمک می کند. با این حال، شواهد علمی محدودی برای اثبات این ادعاها وجود دارد و ما هنوز به مطالعات بیشتری برای اثبات این ادعاها نیاز داریم. 

بادام هندی و بهبود عملکرد مغز

بادام هندی می تواند به بهبود عملکرد مغز کمک کند. اثرات نامطلوب آسیب مغزی ناشی از شیمی درمانی را chemobrain می نامند. هیچ دارویی برای درمان آسیب مغزی ناشی از شیمی درمانی وجود ندارد.

مطالعات نشان داده اند بادام هندی اثرات مفیدی بر مواد شیمیایی عصبی مرتبط با عملکرد مغز دارد. آکومولافه و همکاران برای اینکه بفهمند خوردن آجیل بادام هندی چه تأثیری بر آسیب ناشی از سیس پلاتین در مغز موش ها دارد. مطالعه ای را در سال 2022 انجام داد. این مطالعه نشان داد بادام هندی می تواند به عنوان یک ماده غذایی امیدوارکننده برای کنترل سمیت عصبی ناشی از سیس پلاتین استفاده شود. این نشان می دهد خوردن بادام هندی می تواند به بهبود مغز کمک کند.

کاربردهای بزرگ بادام هندی

به کنترل دیابت کمک می کند. 

 به تقویت استخوان ها کمک می کند. 

به بهبود عملکرد مغز کمک می کند.

به کنترل وزن کمک می کند. 

موها را تغذیه می کند. 

به پیشگیری از اختلالات خونی کمک می کند.

اگرچه مطالعات مختلف فواید فراوان بادام هندی را در شرایط مختلف نشان می دهد، اما این مطالعات کافی نبوده و برای تایید فواید بادام هندی بر سلامت انسان به مطالعات بیشتری نیاز است. 

چگونه از بادام هندی استفاده کنیم؟

بادام هندی را می توان به روش های مختلفی استفاده کرد، مانند:

به عنوان تاپینگ یا ماده اصلی در دسرها.

بو داده با عسل/نمک برای میان وعده.

به سالاد یا سیب زمینی سرخ شده اضافه می شود.

خام خورده می شود. 

عوارض جانبی بادام هندی:

برخی از عوارض مصرف بادام هندی به شرح زیر است:

واکنش آلرژیک ممکن است در افراد حساس رخ دهد. علائم آلرژی به آجیل شامل کهیر (لکه های قرمز روی پوست، خارش پوست)، آبریزش بینی، تورم لب ها است. 

مصرف بیش از حد بادام هندی می تواند باعث یبوست شود.

خوردن بیش از حد بادام هندی می تواند منجر به افزایش وزن شود. 

اقدامات احتیاطی 

اگر بادام هندی به مقدار مناسب مصرف شود، اشکالی ندارد. با این حال، به طور کلی باید اقدامات احتیاطی هنگام خوردن بادام هندی رعایت شود:

ناراحتی گوارشی: از آنجا که بادام هندی حاوی فیتات است که هضم آن را دشوار می کند، بهتر است بادام هندی را یک شب خیس کنید. پس از خیساندن آنها در طول شب، محتوای فیتات کاهش می یابد و هضم آنها آسان تر می شود.

بادام هندی شور یا برشته – حاوی مقدار زیادی روغن است که می تواند اثرات منفی بر سلامتی داشته باشد. توصیه می شود بادام هندی را فقط به صورت خام مصرف کنید.

تداخلات با سایر داروها:

بادام هندی تداخل دارویی قابل توجهی با داروها ندارد. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان