اشتباهات رایج در رژیم لاغری کتوژنیک

خط سلامت: رژیم کتوژنیک برای کاهش وزن افراد توسط برخی متخصصان توصیه می شود.

اشتباهات رایج در رژیم لاغری کتوژنیک

رژیم کتوژنیک برای همه افراد کارساز نیست، به همین دلیل بعضی افراد آن را متوقف می کنند.

به گزارش خط سلامت رژیم کتوژنیک علاوه بر لاغری ، به عنوان راهی برای سلامتی بدن استفاده می شود. اما این رژیم معایبی دارد که سبب می شود افراد نتوانند آن را ادامه دهند.

رژیم کتوژنیک

رژیم کتوژنیک (کتو) یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات، پرچرب و پروتئین متوسط ​​است. مصرف کربوهیدرات در این رژیم کم است، در حالی که چربی جایگزین آن می شود تا بدن در حالت کتوز قرار گیرد. در این حالت بدن به جای گلوکز از چربی برای انرژی استفاده می کند. به طور کلی، رژیم غذایی شامل 70 درصد چربی، 20 درصد پروتئین و فقط 10 درصد کربوهیدرات است. در ابتدا، این رژیم غذایی به عنوان درمانی برای صرع در دهه 1920 شروع به ایجاد امواج کرد.

اشتباهات بزرگ مردم در مورد رژیم کتوژنیک 

مطالعات همچنین نشان می دهد رژیم های کتو به طور بالقوه می توانند به کاهش وزن و مبارزه با دیابت و بیماری آلزایمر کمک کنند. در دراز مدت رژیم کتو ممکن است بهترین انتخاب برای همه نباشد.

 نخوردن چربی کافی

در این رژیم، افراد تمایل دارند که بر خوردن کمترین میزان کربوهیدرات تمرکز کنند و در عین حال تا جایی که می توانند پروتئین مصرف کنند. طبق تعریف، کتوز زمانی حاصل می شود که بدن چربی کافی برای تولید انرژی داشته باشد، نه پروتئین. به این ترتیب، باید به اندازه کافی چربی دریافت شود تا بدن بتواند در این رژیم عملکرد مطلوبی داشته باشد. مصرف مداوم گوشت بدون چربی و عدم مصرف چربی های سالم کافی می تواند این روند را مختل کند. در یک رژیم غذایی استاندارد 2000 کالری در روز، باید نزدیک به 140 گرم چربی در روز مصرف شود. چربی هایی مانند روغن زیتون، آجیل و ماهی برای دستیابی بهتر به این امر مفید است.

 بی توجهی به فیبر

پیروی از یک رژیم غذایی سنگین مانند کتو باعث می شود افراد نیازهای فیبر خود را بیش از پیش فراموش کنند، اما بسیار مهم است که این کار را نکنند. افرادی که از رژیم کتو پیروی می کنند، به طور ذاتی مصرف میوه، سبزیجات و غلات کامل خود را محدود می کنند زیرا همه آنها کربوهیدرات دارند.

غلات به دلیل محتوای کربوهیدراتشان اساساً از سفره خارج می شوند، اما میوه ها، سبزیجات و دانه های مناسبی وجود دارند که قطعاً می توانند در روال کتو قرار بگیرند. آووکادو، دانه‌ چیا، بادام، دانه‌ کتان، تخمه‌های آفتابگردان و سبزی‌های برگ‌دار تیره تعدادی از انتخاب‌های مناسب هستند.

شواهد فزاینده ای وجود دارد که نشان می دهد فیبر می تواند تأثیر مثبتی بر هضم، کنترل قند خون، سیری و حتی خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ داشته باشد. فیبر همچنین برای کاهش کلسترول بالا که معمولاً در بیمارانی که از رژیم کتو پیروی می کنند به دلیل مقادیر بالای چربی مصرف شده مشاهده می شود، اهمیت منحصر به فردی دارد.

ترک الکترولیت ها

صرف نظر از رژیم غذایی که رعایت می شود ، بدن باید به تعادل الکترولیت دست یابد و این تعادل را حفظ کند. منیزیم، سدیم و پتاسیم همگی برای حفظ هیدراتاسیون مناسب، تعادل اسید و باز و عملکرد مطلوب عضلات، اعصاب و سلول‌ها حیاتی هستند. عدم تعادل الکترولیتی معمولاً در پس «آنفولانزای کتو» قرار دارد، افرادی که رژیم کتو دارند علائمی مانند خستگی، سردرد و اسهال را احساس می‌کنند. به این ترتیب، اغلب توصیه می شود که افرادی که رژیم کتو دارند به طور منظم به غذاهای خود نمک اضافه کنند.

توصیه: رژیم کتوژنیک برای همه مناسب نیست. با این حال، بسته به عوامل مختلف، ممکن است به دلایل درمانی و همچنین کاهش وزن و وضعیت سلامت کلی مفید باشد.

اگر شما فردی هستید که می‌خواهید این رژیم را امتحان کنید، حتماً به متخصص مراقبت‌های بهداشتی خود اطلاع دهید و اشتباهاتی را که بسیاری از افراد در این برنامه رژیم غذایی مرتکب می‌شوند مرتکب نشوید. الکترولیت های خود را بالا نگه دارید، غذاهای گیاهی و پر فیبر را فراموش نکنید و مطمئن شوید که چربی کافی می خورید تا بدنتان به کتوز برسد و آن را حفظ کند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان