عفونت ادراری راه های مختلفی برای درمان دارد.
به گزارش خط سلامت عفونت ادراری فقط به علت عدم نظافت شخصی ایجاد نمی شود. در این مطلب به دلایل ابتلا به عفونت ادراری و راه درمان آن پرداخته شده است.
عفونت ادراری مکرر
عفونت ادراری (UTI) با تنوع بیش از 400 میلیون نوع در سال وجود دارد. عفونت ادراری (UTI) با علامت سوزش قابل شناسایی است. عفونت ادراری (UTI) زمانی اتفاق می افتد که انواع خاصی از باکتری ها وارد قسمتی از دستگاه ادراری مانند مثانه شده و عفونت ایجاد می کنند.
محققان تخمین می زنند 60 درصد از زنان و 10 درصد از مردان در طول زندگی خود به عفونت ادراری (UTI) مبتلا می شوند.
کاهش عفونت ادراری (UTI)
به طور معمول با رعایت بهداشت شخصی، ادرار کردن قبل و بعد از رابطه جنسی، شست و شوی صحیح و نوشیدن آب بیشتر، می توان از عفونت ادراری (UTI) مصون ماند.
بسیاری از افراد هنگام ابتلا به عفونت ادراری (UTI) احساس شرم یا خجالت کرده و فکر می کنند که عفونت ادراری (UTI) تقصیر آنها است، اما از هر چهار زن، یک نفر عفونت ادراری (UTI) مکرر را تجربه می کند. حتی وقتی این بیماران همه اصول را درست انجام می دهند، باز هم دچار عفونت می شوند.
دستگاه ادراری سیستم زهکشی بدن است که بخش قابل توجهی از تنه را در بر می گیرد. ادرار را که با انواع سموم، آب اضافی و نمک پر شده است، دفع می کند.
عفونت دستگاه ادراری زمانی اتفاق می افتد که بخشی از این دستگاه توسط باکتری عفونی شود.
سپس باکتریها به سرعت در سلول های مثانه تکثیر می شوند و یک عفونت کامل ایجاد می شود.
بدن انسان روش موثری برای خلاص شدن از شر این سلولهای آلوده دارد. پوشش مثانه خود را زخمی می کند و سپس آن سلول ها به داخل ادرار دفع می شوند.
یکی دیگر از راههایی که باکتری ها برای از بین بردن دستگاه ادراری قدرت پیدا می کنند، زخمی شدن پوشش مثانه است. این راهی است که سیستم ایمنی از شر سلول های آلوده خلاص می شود. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.
تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.