سندرم تونل کارپال افراد با چه شغل هایی را درگیر می کند؟+ راهکار

خط سلامت: سندرم تونل کارپال در نتیجه فشار بر عصب میانی ( مدیان) ایجاد می شود.

سندرم تونل کارپال افراد با چه شغل هایی را درگیر می کند؟+ راهکار

سندرم تونل کارپال در نتیجه وجود تورم در مچ دست و فشرده شدن عصب مچ دست که به تونل کارپال معروف است ایجاد می شود.

به گزارش خط سلامت هیچ راه مطمئنی برای پیشگیری از سندرم تونل کارپال وجود ندارد؛ اما اگر میزان فشار وارد شده بر دست و مچ کاهش یابد، می توان از تشدید علایم این سندرم جلوگیری کرد.

 سندرم تونل کارپال چگونه درمان می شود؟

سندرم تونل کارپال منجر به احساس درد در ناحیه مچ دست می شود. چند راه که به کاهش علایم سندرم تونل کارپال کمک می کند، عبارت است از:

کاهش فشار واردشده بر دست

گاهی اوقات افراد برای انجام یک کار، از نیرویی بیشتر از آنچه نیاز است، استفاده می کنند. به عنوان مثال، یک ابزار را خیلی محکم نگه می دارند یا به صفحه کلید رایانه، ضربه های محکمی وارد می کنند. کاهش فشار وارد بر دست، راهی ساده بر جلوگیری از سندرم تونل کارپال است.

استراحت کردن

فاصله گرفتن از محل کار و خم و راست کردن دست ها، راهی ساده برای پیشگیری از سندرم تونل کارپال است. اختصاص زمان های استراحت 10 تا 15 دقیقه ای، به ازای هر ساعت کار، به ویژه در صورتی که فرد از ابزارهایی مانند موس رایانه زیاد استفاده می کند، در راستای پیشگیری از سندرم تونل کارپال کمک کننده است.

انجام تمرین های کششی

انجام تمرین های کششی به کاهش علایم سندرم تونل کارپال کمک می کند. برای این منظور مشت کردن دست ها، سپس رها کردن انگشتان و بیرون آوردن آنها کمک کننده است. (5-10  بار تکرار کنید)

استفاده کردن از هر دو دست

استفاده از هر دو دست احتمال ابتلا به سندرم تونل کارپال را کاهش می دهد. انجام کارها با دست غالب ( معمولا دست راست) وعدم استفاده از دست چپ، منجر به افزایش فشار بر یکی از دست ها می شود؛ به این ترتیب احتمال وقوع سندرم تونل کارپال افزایش می یابد.

گرم نگه داشتن بدن

سردی دست ها درد و سفتی ناشی از سندرم تونل کارپال را کاهش می دهد. استفاده از دستکش های بدون انگشت، در این راستا مفید است؛ زیرا دست ها و مچ های را گرم و بدون انقباض نگه می دارد.

نکاتی برای کار با رایانه

برخی نکاتی که لازم است هنگام کار با رایانه، برای پیشگیری از سندرم تونل کارپال، مد نظر قرار گیرد عبارت است از:

موقعیت صفحه کلید خود را طوری تنظیم کنید که مجبور نباشید هنگام تایپ مچ دست خود را خم کنید.

هنگام تایپ آرنج خود را نزدیک به پهلو نگه دارید.

مراجعه به پزشک

پزشک از طریق ارائه تمرینات متمرکز بر کشش، تقویت عضلات دست و اصلاح حرکات روتین فرد، به گونه ای که فشار روی دست ها و مچ ها کاهش یابد، می تواند در کاهش علایم کمک کند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
اتاق درمان